Μαμουλάκης: Η κυβέρνηση δίνει την χαριστική βολή στην εστίαση

Κρήτη
Μαμουλάκης: Η κυβέρνηση δίνει την χαριστική βολή στην εστίαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Η απουσία παράλληλων μέτρων στήριξης αυτών των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τις δυσοίωνες οικονομικές προβλέψεις του χειμώνα, δίνουν την χαριστική βολή στους μικρο-επιχειρηματίες, σηματοδοτώντας ένα νέο γύρω λουκέτων και εκτίναξη της ανεργίας»

Με αφορμή τα νέα περιοριστικά μέτρα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη που αφορούν την εστίαση, ο αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Για πολλοστή φορά οι Υπουργοί της Κυβέρνησης, αλλά και προσωπικά ο Πρωθυπουργός, ενεργούν χωρίς να ενδιαφέρονται για τα αποτελέσματα των αποφάσεών τους. Παρά το ότι χρησιμοποιούν έναν κλάδο που έχει πληγεί στον μέγιστο βαθμό από την πανδημία, τον κλάδο της εστίασης, ως μοχλό πίεσης για να καλύψουν τους δικούς τους λανθασμένους χειρισμούς, αδιαφορούν για τις νέες, αρνητικές οικονομικές συνέπειες που οι ίδιοι δημιουργούν σε δεκάδες χιλιάδες μικρές επιχειρήσεις και εργαζομένους. Η απουσία παράλληλων μέτρων στήριξης αυτών των επιχειρήσεων, σε συνδυασμό με τις δυσοίωνες οικονομικές προβλέψεις του χειμώνα, δίνουν την χαριστική βολή στους μικρο-επιχειρηματίες, σηματοδοτώντας ένα νέο γύρω λουκέτων και εκτίναξη της ανεργίας. Ας αντιληφθούν τα παραπάνω οι κυβερνώντες και ας φροντίσουν να τα αποτρέψουν. Τα εργαλεία είναι διαθέσιμα, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και οι επαγγελματικοί φορείς έχουν καταθέσει προτάσεις, το μόνο που τους μένει να πράξουν, είναι να τις υλοποιήσουν!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News