EYELAB: Εφαρμογή φακών επαφής, διαθλαστική μέτρηση και διανομή κατ' οίκον

Κρήτη
EYELAB: Εφαρμογή φακών επαφής, διαθλαστική μέτρηση και διανομή κατ' οίκον

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για νέους χρήστες φακών επαφής, το έμπειρο προσωπικό μας (απόφοιτοι ΑΤΕΙ Οπτικής και Οπτομετρίας) εξειδικεύεται στην τοποθέτησή τους στον πελάτη με ευκολία και τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής

Στο κατάστημα οπτικών EYELAB (Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 8,είσοδος και από Χανιώπορτα), θα βρείτε αστιγματικούς, μυωπικούς και υπερμετρωπικούς φακούς επαφής για ημερήσια, μηνιαία ή τρίμηνη χρήση. Επίσης, πολυεστιακούς, θεραπευτικούς και έγχρωμούς φακούς επαφής. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, όπως Bausch & Lomb και Amvis.

Για νέους χρήστες φακών επαφής, το έμπειρο προσωπικό μας (απόφοιτοι ΑΤΕΙ Οπτικής και Οπτομετρίας) εξειδικεύεται στην  τοποθέτησή τους στον πελάτη με ευκολία και τηρώντας απόλυτα τους κανόνες υγιεινής. Κατά την εφαρμογή των φακών επαφής κρίνεται απαραίτητη η συνεργασία του πελάτη

Παράλληλα, σας δίνεται η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε διαθλαστική μέτρηση (μυωπία, αστιγματισμός, υπερμετρωπία, πρεσβυωπία),με ακρίβεια και πλούσιο οπτομετρικό εξοπλισμό και κατ' όπιν ραντεβού.

Εν συνεχεία, βάση της της συνταγής σας, μπορείτε να παραγγείλετε οφθαλμικούς φακούς, με την ανάλογη ποιότητα(λέπτυνση, επιστώσεις, τεχνολογία φακού), επιλέγοντας την εταιρεία που σας ενδιαφέρει, όπως Essilor, Hoya, Καραμούζης.

Προσαρμόστε τους οφθαλμικούς φακούς σας σε σκελετό οράσεως την αρεσκείας σας μέσα από την πλούσια γκάμα μας σε επώνυμους σκελετούς, με άριστη ποιότητά και προσιτές τιμές, όπως Scotsch & Soda, Ted Baker, Web, Swarovski, Tom Ford, Zeus + Διονε, Dior, Timberland, Diesel κ.ά., τους οποίους μπορείτε να δείτε αναλυτικά στο site:https://www.optika-eyelab.gr/

Οπτικά Ηράκλειο Κρήτης | EYELAB

Στο κατάστημα οπτικών - εργαστήριο eyelab, του Ξυλούρη Αποστόλη, στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρείτε γυναικεία, ανδρικά και παιδικά γυαλιά ηλίου, γυαλιά οράσεως και αυθεντικούς επωνύμους φακούς επαφής.

www.optika-eyelab.gr

Τέλος, το κατάστημά μας πραγματοποιεί και διανομές κατ' οικόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας στo 2810-253858 και στο email μας:[email protected] ή επισκεφθείτε μας στο χώρο του καταστήματος(Λεωφόρος 62 Μαρτύρων 8,Ηράκλειο Κρήτης, είσοδος και από Χανιώπορτα).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News