Ευαγγελία Ψαράκη: Το κρητικό αστέρι της Ποπ μουσικής στην σκηνή του Hollywood

Κρήτη
Ευαγγελία Ψαράκη: Το κρητικό αστέρι της Ποπ μουσικής στην σκηνή του Hollywood

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η νέα Ελληνίδα τραγουδίστρια της ποπ μουσικής που κέρδισε το Λος Άντζελες με τα εθνικ στοιχεία της μουσικής της

Η Ευαγγελία Ψαράκη είναι μια νέα τραγουδίστρια της ποπ μουσικής και πρώην δασκάλα.

Μετά από τρία χρόνια στις σχολικές αίθουσες πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει το όνειρο που είχε από παιδί και να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για να γίνει τραγουδίστρια.

Η καταγωγή της πρώην δασκάλας προέρχεται από την Νέα Ιερσέη με ελληνικής καταγωγής μπαμπά και Ιταλίδα μαμά. Οι γονείς της και συγκεκριμένα ο πατέρας της ήταν εκείνος που της σύστησε πρώτα να βρει μια καλή δουλειά και αργότερα να ακολουθήσει το τραγούδι, πράγμα και το οποίο έκανε.

Η ίδια όμως ήδη από την τρίτη δημοτικού όταν την ρώτησαν «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις;» απαντούσε ότι θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι, αφού ήταν κάτι το οποίο πάντα της άρεσε.

Αυτό που έκανε την Ευαγγελία να ξεχωρίσει στο Λος Άντζελες ήταν το «πάντρεμα» της Ποπ μουσικής με το μπουζούκι, καταφέρνοντας έτσι να κερδίσει τους θαυμαστές σε Αμερική και Ευρώπη. «Στην αρχή όταν άκουσαν τις πρώτες νότες από το μπουζούκι ξαφνιάστηκαν», αναφέρει η Ευαγγελία σε συνέντευξή της.

Το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής της Jay Stolar

Ο Jay Stolar ήταν από τους ανθρώπους που την βοήθησαν στα πρώτα της βήματα στην Αμερική, ο οποίος πλέον είναι παραγωγός και σύντροφός της.

Με την βοήθεια του ίδιου κατάφερε να υπογράψει συμβόλαιο με την Sony Music Europe, ενώ ο Jay δεν δίστασε να μάθει μπουζούκι από βίντεο του Youtube για την αγαπημένη του, καλύπτοντας και αυτόν τον ρόλο.

Η συνεργασία της με την εταιρία Sony Music Europe έγινε μετά από ένα τηλεφώνημα που δέχθηκε από τον διευθυντή της εταιρίας, ο οποίος είχε ακούσει τα τραγούδια της και είχε ξεχωρίσει τη φωνή αλλά και τα εθνικ στοιχεία της μουσικής της.

Η ιδιαίτερη σχέση της με την Κρήτη

Η Ευαγγελία Ψαράκη έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Κρήτη καθώς έχει περάσει πολλά από τα καλοκαίρια της στο νησί «Όλα τα καλοκαίρια μέχρι σήμερα τα πέρασα στην Κρήτη. Ενώ άλλοι άνθρωποι μετακινούνται για μεγάλες αποστάσεις κάθε μέρα για να μεταβούν στην εργασία τους, εγώ θεωρούσα ως μετακινήσεις αυτού του είδους, τα συχνά ταξίδια στην Ελλάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη της.

Στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού της «Πάμε – Πάμε» περιέχονται πολλές σκηνές από την Παλαιόχωρα Χανίων όπου πραγματοποιείται ένα κρητικό γλέντι. Η Ευαγγελία έχει χαρακτηριστεί ως «μια γνήσια Ελληνίδα με Κρητικό αίμα στις φλέβες της και με εξίσου γνήσια κρητική ομορφιά και λεβεντιά».

Η ίδια δηλώνει πολύ χαρούμενη που η δουλειά της την φέρνει κοντά στην Ελλάδα.

(φωτογραφία: Instagram)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News