Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Συνελήφθη 52χρονος οδηγός φορτηγού (εικόνες)

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη: Συνελήφθη 52χρονος οδηγός φορτηγού (εικόνες)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο οδηγός φορτηγού φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης 3 Νοεμβρίου, στη παλιά Εθνική Οδό Ηρακλείου - Λασιθίου, με κατεύθυνση προς Σίσι, στη θέση Τάρμαρος, λίγο πριν την διασταύρωση προς Σίσι, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο ένας 55χρονος δικυκλιστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα συνελήφθη ένας 52χρονος οδηγός φορτηγού, ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο τροχαίο.

Υπενθυμίζεται πως ο νεκρός δικυκλιστής, περίπου 55 ετών, βρέθηκε ολομόναχος στη μέση του οδοστρώματος.

Την εμπλοκή του στο τροχαίο, φέρεται να την παραδέχτηκε ο ίδιος ο 52χρονος στις Αστυνομικές Αρχές.Την προανάκριση έχει αναλάβει η τροχαία Αγίου Νικολαόυ.

Τρία θανατηφόρα τροχαίο σε λιγότερο από μια εβδομάδα στο οδικό δίκτυο της Κρήτης

Το σημερινό θανατηφόρο τροχαίο είναι το τρίτο που σημειώνεται σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας, στο οδικό δίκτυο της Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο ένας εκ των τριών τραυματιών στο τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Ηρακλείου- Μεσσαράς στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας.

Πρόκειται για έναν 82χρονο, ο οποίος επέβαινε στο ένα από τα δυο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το ίδιο απόγευμα.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα. Ένα από αυτά παρέμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένο μέσα στο όχημα.

Παράλληλα, χτες, Τρίτη 2 Νοεμβρίου, ανασύρθηκε νεκρός, από γκρεμό περίπου 70 μέτρων, ένας 84χρονος, κάτοικος του χωριού Ορεινό Ιεράπετρας, ο οποίος οδηγώντας το αγροτικό του αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο του και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Το σημείο στο οποίο το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, βρίσκεται πολύ κοντά στο χωριό Ορεινό, κοντά στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου και συγκεκριμένα στην θέση Μάχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News