Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη την Κρήτη εκτός από τα ορεινά του Ρέθυμνου, αύριο Τετάρτη

Κρήτη
Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη την Κρήτη εκτός από τα ορεινά του Ρέθυμνου, αύριο Τετάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες και αύριο Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου στην Κρήτη, με καλές για την εποχή θερμοκρασίες, με εξαίρεση το Ρέθυμνο - Την Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου το θερμόμετρο στο Ηράκλειο θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου

Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός αύριο Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στην Μεγαλόνησο, καθώς αναμένεται ηλιοφάνεια και καλές θερμοκρασίες για την εποχή, στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού και μόνο στο Ρέθυμνο κυρίως στις ορεινές περιοχές, αναμένονται έντονες νεφώσεις και δεν αποκλείεται να βρέξει, σύμφωνα με τις προγνώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ και από το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο τις βραδινές ώρες, αναμένεται τοπικά η ορατότητα περιορισμένη.

Ειδικότερα, την Τετάρτη στο Ηράκλειο οι καιρικές συνθήκες αναμένονται πολύ καλές, καθώς θα επικρατήσει ηλιοφάνεια σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς, ενώ το θερμόμετρο θα ανέβει στους 27 βαθμούς Κελσίου. Αίθριος αναμένεται ο καιρός και την Πέμπτη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Στα νότια τμήματα του νομού, θα είναι ένα με δύο βαθμούς χαμηλότερη.

Καλός αναμένεται ο καιρός και στον Άγιο Νικόλαο, την Τετάρτη, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς και το θερμόμετρο να «αγγίζει» τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να παραμείνουν ίδιες και την Πέμπτη, με την θερμοκρασία να σημειώνει περαιτέρω άνοδο.

Άστατος αναμένεται ο καιρός στο Ρέθυμνο την Τετάρτη και πιο συγκεκριμένα έντονη συννεφιά, μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες, ενώ στις ορεινές περιοχές του νομού αναμένεται να βρέξει. Το απόγευμα, ο ουρανός θα καθαρίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου, ενώ την Πέμπτη ο καιρός θα σημειώσει βελτίωση. Το θερμόμετρο θα ανέβει στους 16 βαθμούς Κελσίου.

Πολύ καλές αναμένονται οι καιρικές συνθήκες την Τετάρτη στα Χανιά, καθώς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, με τους ανέμους να πνέουν μεταβλητοί ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Αραιή συννεφιά αναμένεται την Πέμπτη, με το θερμόμετρο να ανεβαίνει και να φτάνει τους 27 βαθμούς Κελσίου, σύμφωνα με το meteo.gr.

 

Ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα

Βελτιωμένος καιρός προβλέπεται σχεδόν σε όλη τη χώρα και μόνο τις πρωινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές

ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Στην Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία - Θράκη

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3, βαθμιαία στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο 6 μποφόρ, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και κυρίως τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νοτίων διευθύνσεων έως 5 μποφόρ .

Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου - Δωδεκάνησα

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Γενικά αίθριος. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι: Δυτικοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ

Θερμοκρασία: Από 11 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News