Ηράκλειο: Τρία τροχαία και ένας νεκρός σε τρεις μέρες

Κρήτη
Ηράκλειο: Τρία τροχαία και ένας νεκρός σε τρεις μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

33χρονος σε σοβαρή κατάσταση μετά από το τροχαίο στον ΒΟΑΚ

Τρία τροχαία σημειώθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες στο Ηράκλειο και την ευρύτερη περιοχή, ενώ ένα ακόμη θύμα προστέθηκε στη λίστα των θανάτων από τροχαία δυστυχήματα στο νησί.

Στη Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις νοσηλεύεται από χθες, σε σοβαρή κατάσταση, ένας 33χρονος οδηγός Ι.Χ., μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη το όχημά του. Το νέο σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον ΒΟΑΚ, και συγκεκριμένα στο ύψος του “Πέτρινου Πύργου”, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Άγιο Νικόλαο.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, Πυροσβεστική καθώς και η Τροχαία, με τον σοβαρά τραυματισμένο οδηγό να μεταφέρεται εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Το αυτοκίνητο έχει υποστεί μεγάλες υλικές ζημιές από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης. Τα αίτια του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Υπενθυμίζεται πως μόλις πριν δύο μέρες, την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου, άφησε την τελευταία του πνοή ο ένας εκ των τριών τραυματιών στο τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο Ηρακλείου-Μεσαράς, στο ύψος της Αγίας Βαρβάρας. Πρόκειται για έναν 82χρονο, ο οποίος επέβαινε στο ένα από τα δύο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα. Ένα από αυτά παρέμεινε για αρκετή ώρα εγκλωβισμένο μέσα στο όχημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News