Κρήτη

Επετειακή εκδήλωση για τον Οικουμενικό Πατριάρχη της Εκκλησίας Κρήτης στην ΟΑΚ

Η εκδήλωση θα διανθιστεί με επιλεκτικά τραγούδια από την Πόλη υπό της χορωδίας του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ως και την προβολή φωτογραφικού υλικού από τις, κατά καιρούς, επισκέψεις του Παναγιωτάτου στην Κρήτη

Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης διοργανώνει επετειακή εκδήλωση για την συμπλήρωση 30 ετών ευκλεούς Πατριαρχίας της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στο αμφιθέατρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου, στις 17.30μ.μ., σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: μετά το καλωσόρισμα και τους χαιρετισμούς θα ακολουθήσει το Ριζίτικο για την Πόλη από τον Σύλλογο Ριζιτών «Η Κίσαμος» και τέλος η κεντρική ομιλία από τον Σεβ. Μητροπολίτη Κρήνης κ. Κύριλλο, Καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Πρόεδρο της Τμήματος Θεολογίας του Ε.Κ.Π.Α., με θέμα: «Το Οικουμενικό Πατριαρχείο και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος (1991-20021)».

Η εκδήλωση θα διανθιστεί με επιλεκτικά τραγούδια από την Πόλη υπό της χορωδίας του Ωδείου της Ι. Μητροπόλεως Κισάμου και Σελίνου ως και την προβολή φωτογραφικού υλικού από τις, κατά καιρούς, επισκέψεις του Παναγιωτάτου στην Κρήτη. Στο μεγάλο αυτό γεγονός θα τηρηθούν τα ισχύοντα μέτρα κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τα δεδομένα εισόδου σε κλειστούς χώρους.

H εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης στο YouTube, μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjp, επιλέγοντας την σήμανση “Live”, από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης «Το Φως», 99.7 FM. και από το Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ι. Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου «Ράδιο Μαρτυρία», 95,5 FM. Πριν την εκδήλωση θα προηγηθεί Εσπερινός στην Ι. Πατριαρχική Μονή Γωνιάς στις 16:30μμ.

 (φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια