Νίκος Καζαντζάκης: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση το τριήμερο (βίντεο)

Κρήτη
Νίκος Καζαντζάκης: «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση το τριήμερο (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί ο Οκτώβριος να φτάνει στο τέλος του, ωστόσο η τουριστική κίνηση στο Ηράκλειο παραμένει ιδιαίτερα αυξημένη - Η επιβατική κίνησηστο στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» ξεπέρασε το 60% του 2019 - Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένονται 20 κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι Ηρακλείου

Περισσότεροι από 80.000 άνθρωποι θα μετακινηθούν από το αεροδρόμιο Ηρακλείου αυτό το τριήμερο. Οδεύοντας προς το τέλος της σεζόν, ουσιαστικά φαίνεται πως η χρονιά κλείνει με χαμόγελα, καθώς η υψηλή τουριστική κίνηση στο αεροδρόμιο συνέβαλε σημαντικά και στην αύξηση των εσόδων από τον εξωτερικό  τουρισμό.

Το «αδιαχώρητο» επικράτησε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης – Στα ύψη οι κρατήσεις

Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου επικρατεί το αδιαχώρητο με χιλιάδες τουρίστες να καταφτάνουν στο νησί για να απολαύσουν τις διακοπές τους κι άλλους τόσους να χαιρετούν την Κρήτη που αγάπησαν. Η επιβατική κίνηση στο Νίκος Καζαντζάκης ξεπέρασε το 60% του 2019, με το μήνα Οκτώβριο να αποδεικνύεται χρυσός. Δυο εταιρείες του εξωτερικού θα λειτουργούν με κανονικό πρόγραμμα πτήσεων από το αεροδρόμιο Ηρακλείου και το χειμώνα.

Διαβάστε επίσης

⇒ Τουρισμός στην Κρήτη: Οι Γερμανοί έρχονται και τον Νοέμβρη

⇒ Τουρισμός: Αφίξεις 2 εκατ. τουριστών στην Κρήτη - Οι 9 εθνικότητες που κινήθηκαν πιο ανοδικά

Μέχρι το τέλος του Νοεμβρίου αναμένονται 20 κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι Ηρακλείου

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες ήταν και οι επισκέπτες μέσω κρουαζιέρας, ενώ οι ειδικοί εκτιμούν ότι ανοδική θα είναι η πορεία και το 2022. 

Δείτε το βίντεο και το σχετικό ρεπορτάζ στη ΚΡΗΤΗ TV

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News