Στις κάλπες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι Ρεθύμνου

Κρήτη
Στις κάλπες οι ξενοδοχοϋπάλληλοι Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα μέλη του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών Επαγγ/των Ν.Ρεθύμνου, θα ψηφίσουν για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμού ( Π.Ο.Ε.Ε.Τ.)

Στις κάλπες οδηγούνται τα μέλη του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Συναφών Επαγγ/των Ν.Ρεθύμνου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμού ( Π.Ο.Ε.Ε.Τ.).

Οι αρχιερεσίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου.  

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο αναφέρει: 

«Σας καλούμε να πάρετε μέρος στις Αρχαιρεσίες του Σωματείου μας, που θα γίνουν την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021, την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021, την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021, την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021,  ώρες  1 μ.μ. έως 8 μ.μ. , και την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 και ώρες 11 π.μ. έως 4 μ.μ. , στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του  Εργατικού Κέντρου Ρεθύμνου, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων για το Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμού ( Π.Ο.Ε.Ε.Τ.).

Αιτήσεις υποψηφιότητας για όλα τα παραπάνω Όργανα θα γίνονται δεκτές καθημερινά από 1-11-2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11 π.μ. έως 12 μ.μ. , από τα  μέλη  της  Εφορευτικής  Επιτροπής  στο  γραφείο του Σωματείου μας,  μέχρι τις 5-11-2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. έως 1 μ.μ. , ώρα λήξης υποβολής υποψηφιοτήτων και ανακήρυξης υποψηφίων Συνδυασμών.               

Απαραίτητη προϋπόθεση για να πάρετε μέρος στις εκλογές του Σωματείου, είναι την ημέρα που θα ψηφίσετε να έχετε μαζί σας την Αστυνομική σας Ταυτότητα ή το Διαβατήριό σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News