Μεσσαρά: Νεκρός 82χρονος μετά απο τροχαίο

Κρήτη
Μεσσαρά: Νεκρός 82χρονος μετά απο τροχαίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεψύχησε λίγες ώρες μετά την μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο μετά τις 7 σήμερα Παρασκευή 29 Οκτωβρίου ο  ένας εκ των τριών τραυματιών στο τροχαίο που σημειώθηκε στο δρόμο Ηρακλείου- Μεσσαράς στο ύψος της  Αγίας Βαρβάρας.

Το γεγονός επιβεβαίωσε πριν λίγο ο διοικητής του Βενιζελείου κ .Τερζάκης, μιλώντας στο neakriti.gr

Πρόκειται για έναν  82χρονο, ο οποίος επέβαινε στο ένα απο τα δυο οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο το οποίο σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το απόγευμα. 

Η σύγκρουση ήταν σφροδρή με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά τρία άτομα. Ένα απο αυτά παρέμεινε για αρκετή ώρα εκγλωβισμένο μέσα στο όχημα. 

Τραυματισμένη είναι και η γυναίκα του άτυχου 82χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, σύμφωνα τον κ. Τερζάκη. 

Η γυναίκα υποβάλλεται σε εξετάσεις στον αξονικό τομογράφο.

Ο τρίτος τραυματίας φαίνεται να είναι καλύτερα στην υγεία του, ωστόσο παραμένει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους. 

Τροχαίο στην Παπαναστασίου

Λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί τροχαίο με ανατροπή ΙΧ στην Εθνική οδό, στην έξοδο της λεωφόρου Παπαναστασίου στο Ηράκλειο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυο οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά υπαλλήλους, για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του οδηγού καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. 

Ο οδηγός τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου κ .Τερζάκη, φέρει κάταγμα στο αριστερό του χέρι και θα υποβληθεί σε χειρουργείο. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφριά και μια γυναίκα, το αυτοκίνητο της οποίας κατέληξε στην άκρη του δρόμου.

                                                

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News