Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Μετανιωμένος δηλώνει ο φερόμενος δράστης (βίντεο - ντοκουμέντο)

Κρήτη
Γυναικοκτονία στη Κρήτη: Μετανιωμένος δηλώνει ο φερόμενος δράστης (βίντεο - ντοκουμέντο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί στην περιοχή του Περιστερά, με θύμα μια 48χρονη γυναίκα και φερόμενο δράστη τον 54χρονο πρώην σύζυγό της

Συγκλονισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ιεράπετρας αλλά και ολόκληρης της Κρήτης από τη νέα γυναικοκτονία που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής 29 Οκτωβρίου, στην περιοχή του Περιστερά, με θύμα μια 48χρονη γυναίκα και φερόμενο δράστη τον 54χρονο πρώην σύζυγό της.

Ο 54χρονος, αφού κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα με μαχαίρι στη 48χρονη Νεκταρία, η οποία καταγόταν από χωριό του δήμου Γόρτυνας, κόβοντας το νήμα της ζωής της, στη συνέχεια μετακινήθηκε λίγα μέτρα από τον τόπο της τραγωδίας σε βραχώδη περιοχή.

Ο φερόμενος ως συζυγοκτόνος, παραμένει για περισσότερες από τέσσερις ώρες στο χείλος του γκρεμού, απειλώντας να αυτοκτονήσει. Την ίδια ώρα, ειδικός διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ, προσπαθεί να πείσει τον δράστη, να μην βάλει τέλος στη ζωή του, επικαλούμενο τα τέσσερα παιδιά του, ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, λιμενικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης εμφανίζεται μετανιωμένος για την πράξη του.

Βίντεο - ντοκουμέντο από το σημείο:

https://www.youtube.com/watch?v=iyXQrSNaJhc?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι βρισκόταν σε διάσταση με τη 48χρονη να έχει φύγει από το σπίτι.

Η άτυχη γυναίκα, την ώρα του άγριου εγκλήματος βρισκόταν σε συγκρότημα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα προκειμένου να κάνει δοκιμαστικά για δουλειά. Στο ίδιο σημείο σημειώθηκε και το φονικό.  

Ο 54χρονος νωρίς το πρωί είχε στήσει καρτέρι στην εν διαστάσει σύζυγό του, σε εξωτερικό χώρο των καταλυμάτων και όταν εκείνη έφτασε με το ΙΧ της στον χώρο της εργασίας της, ο 54χρονος της επιτέθηκε μαχαιρώνοντας την πολλές φορές σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία ατόμου που βρισκόταν στο σημείο του αποτρόπαιου εγκλήματος:

«Η 48χρονη πήγε το πρωί στο συγκρότημα με τα καταλύματα προκειμένου να κάνει δοκιμαστικό για δουλειά. Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν στο πάρκινγκ όταν έφτασε στο ξενοδοχείο, συνοδευόμενη από το φίλο της. Όταν έφυγε ο φίλος της, εκείνη την ώρα μπαίνει ο 54χρονος με τη μηχανή του μέσα στο πάρκινγκ, την εμβολίζει και τη ρίχνει κάτω.

Η άτυχη Νεκταρία σηκώνεται αλλά στη συνέχεια απ' ότι φαίνεται ο ψύχραιμος δράστης τη ρίχνει ξανά κάτω και τη χτυπάει με πολλαπλές μαχαιριές με αποτέλεσμα να της κόψει το νήμα της ζωής. Ο δράστης ατάραχος είπε ότι «Είχαμε προηγούμενα», παρατάει την μηχανή του η οποία δεν έπαιρνε μπροστά και φεύγει με τα πόδια, πηγαίνοντας στο δίπλα χωράφι όπου είναι γκρεμός».

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 54χρονος είχε εκτοξεύσει απειλές σε βάρος της πρώην συζύγου του το τελευταίο χρονικό διάστημα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News