28η Οκτωβρίου - Χανιά: Πλήθος κόσμου στην φετινή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση

Κρήτη
28η Οκτωβρίου - Χανιά: Πλήθος κόσμου στην φετινή μαθητική και στρατιωτική παρέλαση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην παρέλαση συμμετείχαν τμήματα αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, οργανώσεις και σωματεία, οργανώσεις με τοπικές ενδυμασίες, σχολεία, ανώτερες και ανώτατες σχολές, Οδηγοί, Πρόσκοποι και οι Ένοπλες Δυνάμεις

Με τη μαθητική, στρατιωτική παρέλαση κορυφώθηκε ο διήμερος εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου και στα Χανιά.

Μετά την επίσημη δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη παρέλαση από μαθητές, στρατό και συλλόγους.

Παρά τον φθινοπωρινό καιρό, πλήθος κόσμου, παρακολούθησε και φέτος την παρέλαση στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, στην οποία συμμετείχαν τμήματα αναπήρων και θυμάτων Πολέμου, οργανώσεις και σωματεία, οργανώσεις με τοπικές ενδυμασίες, σχολεία, ανώτερες και ανώτατες σχολές, Οδηγοί, Πρόσκοποι και οι Ένοπλες Δυνάμεις.

Στην παρέλαση ξεχώρισαν ακόμη τα ιστορικά αυτοκίνητα αλλά και η παρέλαση γυναικών από τοπικούς συλλόγους, με τα μωρά τους στην αγκαλιά.

Υπενθυμίζεται πως από χτες 27 Οκτωβρίου, «βάφτηκε» στα χρώματα της Γαλανόλευκης ο Φάρος και το Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Παράλληλα, σε συνεργασία με την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ.-Κ.Α.Μ., θα πραγματοποιηθούν προβολές στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης», με τα χρώματα και το σχήμα της ελληνικής σημαίας.

Οι προβολές θα διαρκέσουν έως και τις 29/10/2021 και αποτελούν μέρος των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Χανίων για την Εθνική Επέτειο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News