Κρήτη

Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν όλοι οι κάτοικοιΤυμπακίου άνω των 18 ετών στέλνοντας την αίτηση τους για συμμετοχή - Οι εκλογές θα διεξαχθούν αμέσως μετά την λήξη της, έως τις 17:00 στα Γραφεία του Πολιτιστικού ΣυλλόγουΤυμπακίου στο Εργοστασιακό Συγκρότημα "Εργοστάσιο Μαμάλου"

Thn προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την πραγμάτωση ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

«Αγαπητά μέλη,

Με την συμπλήρωση δύο χρόνων με το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και την πραγμάτωση ετήσιας Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης!

Μη έχοντας την απαραίτητη πλειοψηφία στην πρώτη Γενική Συνέλευση στις 15/10/2021, ορίζεται ότι η Επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα λάβει χώρα την Κυριακή 31/10/2021 στιο διάστημα 09:00-11:00, ενώ οι εκλογές θα διεξαχθούν αμέσως μετά την λήξη της, έως τις 17:00 στα Γραφεία του Πολιτιστικού ΣυλλόγουΤυμπακίου στο Εργοστασιακό Συγκρότημα "Εργοστάσιο Μαμάλου".

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχουν όλοι οι κάτοικοιΤυμπακίου άνω των 18 ετών στέλνοντας την αίτηση τους για συμμετοχή στο νέο Δ.Σ. στο email politistikostimbaki@gmail.com αναφέροντας το Ονοματέπωνυμο, το όνομα πατρός, τηλέφωνο επικοινωνίας καιemail επικοινωνίας. Δηλώσεις συμμετοχής έως Σάββατο 30/10/2021 στις 18:00. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και πρόληψης που ορίζει το Υπουργείου Υγείας σε σχέση με τον COVID-19. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο email politistikostimbaki@gmail.com και στο 6932539118».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια