Κρήτη: Με μεγάλη προσέλευση οι εκλογές στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου (βίντεο)

Κρήτη
Κρήτη: Με μεγάλη προσέλευση οι εκλογές στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με χαρακτηριστικό τη μεγάλη προσέλευση του κόσμου, έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή 24 Οκτωβρίου, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη προέδρων στις διοικούσες επιτροπές της χώρας αλλά και συνέδρων για το τακτικό συνέδριο του κόμματος

Νέα δυναμική στο εσωκομματικό σκηνικό, αλλά και το πρόγραμμα διακυβέρνησης, προσδίδει στη Νέα Δημοκρατία η μαζική συμμετοχή των μελών του κόμματος στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη συνέδρων και εκπροσώπων στις τοπικές οργανώσεις όλης της χώρας.

Για ένα κόμμα που εξελίσσεται σε μία Ελλάδα που αναπτύσσεται έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το Εκλογικό Κέντρο Γαλατσίου, όπου βρέθηκε. Στη δήλωσή του χαρακτήρισε τη Νέα Δημοκρατία, ως το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης

⇒  Επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Γαλάτσι για τις εσωκομματικές

«Με πολύ μεγάλη χαρά θα ολοκληρώσουμε τις εσωκομματικές μας εκλογές, θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων», είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Στο Ηράκλειο το Εκλογικό Κέντρο που λειτούργησε στον Θεατρικό Σταθμό, εξελίχθηκε σε ένα από τα εκλογικά κέντρα με την μαζικότερη προσέλευση στελεχών σε όλη την Ελλάδα, όπως δήλωσε στην ΚΡΗΤΗ TV, ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, Νεκτάριος Παπαβασιλείου.

«Πρέπει να πω ότι το Ηράκλειο, αυτή τη στιγμή, έχει πάρει τα πρωτεία. Βρίσκεται στην τριάδα με τις μεγαλύτερες εγγραφές και συμμετοχές στην Ελληνική επικράτεια», δήλωσε ο κ. Παπαβασιλείου.

Στα εκλογικά κέντρα στο Ηράκλειο, την Χερσόνησο, τα Πεζά και τις Μοίρες, πάνω από έξι χιλιάδες μέλη προσήλθαν στη διάρκεια της ημέρας για να ψηφίσουν. Για πρώτη φορά μάλιστα, 1.300 μέλη της Νέας Δημοκρατίας που πιστοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ψήφισαν και μέσω διαδικτύου.

«Η παράταξή μας καινοτομεί σε κάτι εξαιρετικό, είναι κάτι πρωτοπόρο για τη χώρα, καθώς για πρώτη φορά μέλη του κόμματος καλούνται να ψηφίσουν τον εκλεκτό πρόεδρο και τα μέλη της παράταξης, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή ή του κινητή τους», όπως δήλωσε ο κ. Παπαβασιλείου.

(Φωτογραφίες ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News