Κρήτη

Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων: Προϋποθέσεις για ηλεκτρονική εγγραφή στον ΟΑΕΔ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στα γραφεία του Σωματείου μας που βρίσκονται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου 1ος όροφος θα εξυπηρετούνται καθημερινά οι εργαζόμενοι

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του νομού Ηρακλείου με σκοπό να ενημερώσει ξενοδοχοϋπαλλήλους εκείνους που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή στον ΟΑΕΔ για επιδότηση ανεργίας. Στο δελτίο τύπου, επισημαίνονται και οι προϋποθέσεις για την ηλεκτρονική εγγραφή στον ΟΑΕΔ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι στα γραφεία του Σωματείου μας που βρίσκονται στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου 1ος όροφος θα εξυπηρετούνται καθημερινά οι εργαζόμενοι ,κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού ,στα τηλέφωνα 2810/289597 , 2810/288026 και 6906/652520 από τις 8.00πμ έως τις 7.00μμ για την Ηλεκτρονική εγγραφή τους στον ΟΑΕΔ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ:

  • Κωδικοί TAXIS NET.
  • Βεβαιώσεις ενσήμων των δυο τελευταίων μηνών σε ψηφιακή ή έντυπη μορφή.
  • Λογαριασμός IBAN (με πρώτο το όνομα του δικαιούχου).
  • E-mail και κινητό τηλέφωνο.
  • Για όσους έχουν προστατευόμενα μέλη το ΑΜΚΑ των παιδιών, το ΑΜΚΑ και το ΑΦΜ του γονέα που τα ασφαλίζει.

Για όσους συναδέλφους καταθέσουν για πρώτη φορά χρειάζεται και λογαριασμό ΔΕΚΟ που αναγράφεται η διεύθυνση κατοικίας τους .

Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει το περιθώριο 60ημερών από την ημερομηνία απόλυσης για την κατάθεση αίτησης επιδότησης ανεργίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια