ΠΟΣΕΗ: Ανανέωσε τη θητεία του ο Κρητικός, Θεόδωρος Αγγουράκης

Κρήτη
ΠΟΣΕΗ: Ανανέωσε τη θητεία του ο Κρητικός, Θεόδωρος Αγγουράκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Θεόδωρος Αγγουράκης επανεξελέγη στην προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων

Ολοκήρώθηκαν οι εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, καθώς και οι αρχαιρεσίες της ΠΟΣΕΗ, μέσα από τις οποίες εξελέγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας για την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Ο Θεόδωρος Αγγουράκης από το Ηράκλειο, επανεξελέγη στην προεδρία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων, με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας να του δίνουν ισχυρή πλειοψηφία στο νέο διοικητικό συμβούλιο με 92 ψήφους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας μας, μέσα από τις οποίες εξελέγησαν το Διοικητικό Συμβούλιο, η Ελεγκτική Επιτροπή και οι Αντιπρόσωποι της Ομοσπονδίας μας για την Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.

Στις 17 Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου κ. Ευθύμιου Νάχαμου, με θέμα την εκλογή Προεδρείου και την κατανομή των Αξιωμάτων. Το Προεδρείο μετά από τις μυστικές ψηφοφορίες για την εκλογή των μελών του Δ.Σ που θα συμμετέχουν στο Προεδρείο και την κατανομή των Αξιωμάτων διαμορφώθηκε ως εξής:

Πρόεδρος: Αγγουράκης Θεόδωρος (Σ.Ε.Η Ηρακλείου)

Α΄ Αντιπρόεδρος : Μουστάκας Δημήτριος (Σ.Ε.Ε.Η Πειραιά)

Β΄ Αντιπρόεδρος: Τζανίκος Σπυρίδων (Σ.Ε.Η Μεσογείων & Λαυρεωτικής)

Γ. Γραμματέας: Μαουσίδης Σεραφείμ (Σ.Ε.Η Μαγνησίας)

Αν. Γ. Γραμματέας: Σαρδάνης Ζήσης (Σ.Ε.Η Ορεστιάδας – Διδυμοτείχου)

Ταμίας: Παυλόπουλος Αλέξιος (Σ.Ε.Η Αχαϊας)

Αν. Ταμίας: Καυκαλάς Εμμανουήλ (ΠΣΕΗ-ΠΑΜΤΕ)

Το νέο Προεδρείο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους προς όλους τους συναδέλφους της χώρας για την συμμετοχή τους στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση στις 16 & 17 Οκτωβρίου 2021.

Ο Πρόεδρος, το Προεδρείο και Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας, θα προσπαθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις, με τη βοήθεια και συμπαράσταση των συναδέλφων όλης της χώρας, να σφυρηλατήσουν την ενότητα του κλάδου, να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των δεσμεύσεων της προηγούμενης περιόδου και να επιτελέσουν το έργο που έχει ανάγκη σήμερα ο κλάδος των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων: την επίλυση των θεσμικών προβλημάτων του κλάδου και την βελτίωση συνθηκών άσκησης του επαγγέλματος».

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News