Κεγκέρογλου: Σήμερα θα αποφασίσω την στάση μου στην διεκδίκηση της ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

Κρήτη
Κεγκέρογλου: Σήμερα θα αποφασίσω την στάση μου στην διεκδίκηση της ηγεσία του ΚΙΝΑΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου για την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου

Νέα δεδομένα «έφερε» η υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ. Όπως τόνισε ο βουλευτής Βασίλης Κεγκέρογλου σχετικά με το αν θα αποσύρει την υποψηφιότητα του από την κούρσα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής: «Σήμερα θα αποφασίσω την στάση μου στην διεκδίκηση της ηγεσία του ΚΙΝΑΛ».

«Μπορώ να προσθέσω με την υποψηφιότητα μου το πολιτικό σχέδιο για την επανασύνδεση του κινήματος με την κοινωνία» και πρόσθεσε ότι με την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου υπάρχουν νέα δεδομένα. «Όλο το πολιτικό σκηνικό επηρεάζεται με τον ένα ή την άλλο τρόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Μιλώντας σήμερα Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου στον Αnt1 o κ. Κεγκέρογλου επισήμανε ότι: «Χρειάζεται ισχυρή σοσιαλδημοκρατική παράταξη που να κάνει σκόπιμη κριτική στην κυβέρνηση και να καλύψει το κενό του ΣΥΡΙΖΑ» και πρόσθεσε ότι «έχουμε χτίσει μια αυτόνομη πορεία με μια πρόταση σοσιαλδημοκρατική, το «πράσινο συμβόλαιο».

Όπως είπε ο κ. Κεγκέρογλου το πρόγραμμα του ΚΙΝΑΛ ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πολιτών, και το έχει χτίσει πέτρα-πέτρα η Φώφη Γεννηματά.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News