Ματίνα Παγώνη: Όλη η αλήθεια για τα τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού (βίντεο)

Κρήτη
Ματίνα Παγώνη: Όλη η αλήθεια για τα τεστ αντισωμάτων κορωνοϊού (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν είναι απαραίτητο το τεστ αντισωμάτων μετά το εμβόλιο, εξηγεί η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας ΚΡΗΤΗ TV και στην εκπομπή «Ώρα Αχμής»

Έκκληση στους πολίτες να μην επαναπαυτούν μετά τον εμβολιασμό τους, απηύθυνε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εξηγώντας παράλληλα γιατί δεν είναι απαραίτητο το τεστ αντισωμάτων μετά το εμβόλιο.

Η κ. Παγώνη, μιλώντας στην ΚΡΗΤΗ TV και την εκπομπή «Ώρα Αιχμής», ανέφερε ότι «Δεν έχει καμία σημασία το τεστ αντισωμάτων. Δεν κάνεις τη 2η δόση και μετά πας να κάνεις τεστ. Πρέπει οπωσδήποτε να περάσει ο μήνας», επισήμανε.

Η η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ συμπλήρωσε δε, πως τα αντισώματα δεν θα είναι το ίδιο υψηλά σε όλους τους εμβολιασμένους, αλλά αυτό δεν πρέπει να τους ανησυχεί. Αυτό που έχει σημασία τώρα, όπως είπε, είναι να πειστούν και όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη να το κάνουν. Μάλιστα, η κ. Παγώνη υπογράμμισε πως ένα αρνητικό ή και μηδενικό τεστ αντισωμάτων, δεν σημαίνει ότι ο πολίτης δεν έχει αντισώματα, αφού η χαρτογράφηση του κάθε ανθρώπινου οργανισμού είναι διαφορετική. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι τοποθετήσεις του καθηγητή, Αχιλλέα Γκίκα, αλλά και του καθηγητή Διαμαντή Κοφτερίδη. Και οι τρεις επανέλαβαν ότι έχουν γίνει αποδέκτες ερωτήσεων από πολίτες που λαμβάνουν μηδενικά τεστ αντισωμάτων.

Στο βίντεο που ακολουθεί, το εκτενές ρεπορτάζ στην εκπομπή «ώρα Αιχμής» και τον δημοσιογράφο, Μάνο Δασκαλάκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News