Tιμήθηκε ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης της Αστυνομίας

Κρήτη
Tιμήθηκε ο Άγιος Αρτέμιος, προστάτης της Αστυνομίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δοξολογίες πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη για να τιμηθεί o προστάτης της ΕΛΑΣ

Tιμήθηκε σήμερα με δοξολογίες που πραγματοποιήθηκαν στην Κρήτη, ο προστάτης της Αστυνομίας, Άγιος Αρτέμιος καθώς η 20η Οκτωβρίου έχει θεσμοθετηθεί με απόφαση της πολιτείας ως «Ημέρα της Αστυνομίας».

Δοξολογίες τελέστηκαν στη Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου  Πρωτοπρεσβύτερου Γεωργίου Περάκη και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνου η δοξολογία πραγματοποιήθηκε στον Μητροπολιτικό Ναό της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης χοροστατούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Νικόλαου Νικηφόρου.

Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά Ηρακλείου χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης Πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη Μεθόδιου και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεγάλης Παναγίας στη Νεάπολη  Λασιθίου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμος.

Στις δοξολογίες παρεβρέθηκαν οι τοπικές Αρχές και φορείς, αντιπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, καθώς και οι απόστρατοι του Σώματος.

Παράλληλα αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News