Αλικαρνασσός: Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο Βαρδαξή - Τι απαντά ο Δήμος

Κρήτη
Αλικαρνασσός: Εικόνες εγκατάλειψης στο πάρκο Βαρδαξή - Τι απαντά ο Δήμος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αντιδρούν οι γονείς και καλούν την δημοτική αρχή Ηρακλείου να κάνει πράξη τις εντυπωσιακές μακέτες ώστε το πάρκο να αποκτήσει και πάλι ζωή

Μόνο σε προσεγμένο πάρκο δεν παραπέμπει η εικόνα από το πάρκο Βαρδαξή, που άλλοτε λειτουργούσε ως πόλο έλξης στην καρδιά της Αλικαρνασσού, με τους δημότες να διαμαρτύρονται για τα σκουπίδια, την εγκατάλειψη και τα ανύπαρκτα παιγνίδια, τα οποία ξηλώθηκαν πριν 3 χρόνια καθώς κρίθηκαν μη ασφαλή για τα μικρά παιδιά.

Αποτέλεσμα της τραγικής κατάστασης στο πάρκο, είναι αρκετά παιδιά να παίζουν στους δρόμους με ότι κινδύνους αυτό συνεπάγεται και με τους γονείς να αγανακτούν και να καλούν την δημοτική αρχή Ηρακλείου να κάνει πράξη τις εντυπωσιακές μακέτες ώστε το πάρκο να αποκτήσει και πάλι ζωή.

Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι, «πήραν τις κούνιες από το Πάρκο Βαρδαξή, το άλλοτε ωραιότερο και μεγαλύτερο πάρκο της Αλικαρνασσού, και κατέληξε χωματερή σκουπιδιών και χώρος ναρκομανών λόγω έλλειψης φωτισμού».

Σκουπίδια, εγκατάλειψη σε έναν χώρο όπου κάποτε έσφυζε από ζωή, όμως έχει πλέον αφεθεί στην τύχη του.

Με φόντο τις εικόνες από την κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, δημότες να καλούν την δημοτική αρχή Ηρακλείου να διαμορφώσει τον επίμαχο χώρο σε πάρκο με την τοποθέτηση παιγνιδιών και όχι μόνο.

Πρόκειται για εικόνες που υποβαθμίζουν όπως λένε, την ποιότητα ζωής τους, με τον Γιάννη Αναστασάκη να δηλώνει ότι ο χώρος έχει ήδη μελετηθεί για την αποκατάσταση του, ωστόσο αναμένουν την χρηματοδότηση του έργου από το υπουργείο Εσωτερικών.

(Φωτογραφία Αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News