Ο γύρος του Ψηλορείτη: Ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα διήνυσαν 200 χιλιόμετρα

Κρήτη
Ο γύρος του Ψηλορείτη: Ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα διήνυσαν 200 χιλιόμετρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη για μία ακόμη φορά υποδέχτηκε 52 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 35 έως 72 ετών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στα 200 χιλιόμετρα μη ανταγωνιστικής ποδηλασίας, περνώντας μέσα από τα πιο άγρια και συνάμα όμορφα τοπία της κρητικής φύσης

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για ακόμα μία χρονιά η ποδηλατική διαδρομή των 200 χιλιομέτρων που είναι γνωστή ως «Ο Γύρος του Ψηλορείτη» υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με αναπηρία Τάλως.

Η εκκίνηση δόθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, 18 Οκτωβρίου 2021, στο Ηράκλειο. Ο Ψηλορείτης υποδέχτηκε 52 ποδηλάτες από όλη την Ελλάδα, ηλικίας 35 έως 72 ετών, οι οποίοι έλαβαν μέρος στα 200 χιλιόμετρα μη ανταγωνιστικής ποδηλασίας, περνώντας μέσα από τα πιο άγρια και συνάμα όμορφα τοπία της κρητικής φύσης.

Σημεία αναφοράς ήταν η Μονή Αρκαδίου, το Γερακάρι και ο Ζαρός. Οι ποδηλάτες διέσχισαν τον Άγιο Μύρωνα για να τερματίσουν και πάλι στο σημείο αφετηρίας  και να ολοκληρώσουν το γύρο του Ψηλορείτη που διοργάνωσε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Αθλητικό Σωματείο ΑΜΕΑ ΤΑΛΩΣ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News