Δήμος Κισσάμου: Όχι στις συγχωνεύσεις τμημάτων

Κρήτη
Δήμος Κισσάμου: Όχι στις συγχωνεύσεις τμημάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι αιφνιδιαστικές προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας που αφορούν σε συγχωνεύσεις – συμπτύξεις τμημάτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας, βρίσκουν αντίθετη την Δημοτική Αρχή Κισσάμου

Την αντίθεσή της εξέφρασε σε ανακοίνωσή της  η Δημοτική Αρχή Κισσάμου για τις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας, οι οποίες κάνουν λόγο για συγχωνεύσεις- συμπτύξεις τμημάτων  του 1ου δημοτικού σχολείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Οι αιφνιδιαστικές προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας που αφορούν σε συγχωνεύσεις – συμπτύξεις τμημάτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κισσάμου ιδιαίτερα εν μέσω της πανδημίας, βρίσκουν αντίθετη την Δημοτική Αρχή Κισσάμου. Το θέμα των συγχωνεύσεων θα έρθει προς συζήτηση στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την ερχόμενη εβδομάδα ώστε να εκδοθεί ψήφισμα αντίθεσης με τις προθέσεις του Υπουργείου το οποίο θα αποσταλεί στην Υπουργό Παιδείας, στους βουλευτές καθώς και στον Αντιπεριφερειάρχη του Ν. Χανίων. Επίσης θα κοινοποιηθεί στις Δ/νσεις Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης του νομού και θα αποσταλεί στα ΜΜΕ».

Φωτογραφία από pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News