Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Χωρίς ρεύμα Αλικαρνασσός - Καρτερός

Κρήτη
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Χωρίς ρεύμα Αλικαρνασσός - Καρτερός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει και την Κρήτη βύθισε στο σκοτάδι το βράδυ της Πέμπτης 14 Οκτωβρίου, στο σκοτάδι περιοχές της Αλικαρνασσού και του Καρτερού

Η κακοκαιρία «Μπάλλος» που πλήττει την Κρήτη, έχει προκαλέσει βλάβη στις περιοχές Αλικαρνασσού και Καρτερού με αποτέλεσμα τμήματα των περιοχών να μείνουν χωρίς ρεύμα εδώ και δύο ώρες.

Ειδικότερα, η κακοκαιρία έχει βυθίσει στο σκοτάδι περιοχές της Αλικαρνασσού και του Καρτερού από τις 17.00 το απόγευμα. Οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να μείνουν στο σκοτάδι  για πάνω από δύο ώρες χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε Διευθυντής Περιοχής Ηρακλείου του ΔΕΔΔΗΕ Παύλος Βαρδουλάκης στο neakriti.gr: «Έχει δημιουργηθεί πρόβλημα σε δύο διακόπτες. Ο ένας διακόπτης βρίσκεται μετά την περιοχή του Καρτερού κοντά στην Ανώπολη και ο άλλος διακόπτης βρίσκεται στην Αλικαρνασσό. Σε μισή ώρα θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα».

Σημαντικά προβλήματα σε Καμάρες, Βορίζια, Μαγαρικάρι

Αρκετά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν σήμερα στο νησί από την κακοκαιρία. Πιο αναλυτικά, στις Καμάρες, προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές μετά από κατολίσθηση με αποτέλεσμα μεγάλοι βράχοι να έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στο οδικό δίκτυο.

Την ίδια ώρα αποκλείστηκαν δρόμοι στο χωριό Γρηγοριά Ηρακλείου, ενώ πλημμύρισε και ένα σπίτι. 

Παράλληλα, σημαντικά προβλήματα σημειώθηκαν στον δρόμο που βρίσκεται στο χωριό Γρηγοριά, καθώς χώματα και φερτά υλικά εμποδίζουν την ομαλή κυκλοφορία των οχημάτων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον κ. Φασομυτάκη, στο χωριό Βορίζια παρασύρθηκαν τρία οχήματα από τα ρέματα, ενώ συνεργεία της Περιφέρειας και του Δήμου Φαιστού απομάκρυναν φερτά υλικά που μπλόκαραν την ομαλή κυκλοφορία του οδικού δικτύου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News