Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Προβλήματα μικρής έκτασης δημιούργησε η βροχή στο Ρέθυμνο

Κρήτη
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Προβλήματα μικρής έκτασης δημιούργησε η βροχή στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Επρόκειτο για μικρό κατακλυσμό με την ένταση της βροχής να ρίχνει τα φύλλα των δέντρων, να παρασύρει φθαρτά υλικά και παρότι τα φρεάτια είχαν καθαριστεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να έχουμε πλημμυρικό φαινόμενο», αναφέρει ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Βασίλης Θοδωράκης

Προβλήματα μικρής έκτασης, αλλά σε αρκετά σημεία της πόλης του Ρεθύμνου, δημιούργησε η βροχή που έπεσε στο Ρέθυμνο με το ύψος του νερού να φτάνει τα 51 χιλιοστά μέσα σε μόλις μισή ώρα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΡ, Βασίλης Θοδωράκης, ανέφερε πως «επρόκειτο για μικρό κατακλυσμό με την ένταση της βροχής να ρίχνει τα φύλλα των δέντρων, να παρασύρει φθαρτά υλικά και παρότι τα φρεάτια είχαν καθαριστεί μέσα σε λίγα μόλις λεπτά να έχουμε πλημμυρικό φαινόμενο».

Αν και τα προβλήματα εκτονώθηκαν σε γρήγορο χρόνο, τα μεγαλύτερα θέματα κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι αρχές στις οδούς με χαμηλό υψόμετρο του δρόμου και στις στις οδούς όπως η Αρκαδίου και Αραμπατζόγλου. «Αυτή την ώρα υπάρχει σε εξέλιξη επιχείρηση καθαρισμού των φρεατίων ώστε σε νέα ένταση βροχής να μην υπάρξουν προβλήματα. Επαναλαμβάνω όμως τα φρεάτια είχαν καθαριστεί πλήρως», καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Θοδωράκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News