Φλώρος: Περαιτέρω ενίσχυση ζητούν οι επιχειρήσεις της Κρήτης - Τι έδειξε έρευνα του ΕΛΜΕΠΑ στην αγορά

Κρήτη
Φλώρος: Περαιτέρω ενίσχυση ζητούν οι επιχειρήσεις της Κρήτης - Τι έδειξε έρευνα του ΕΛΜΕΠΑ στην αγορά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις επιπτώσεις της πανδημίας, σύμφωνα με έρευνα του ΕΛΜΕΠΑ στην αγορά

Έλλειψη ρευστότητας, κόστος παραγωγής και λειτουργικά έξοδα συνιστούν το τρίπτυχο των παρατηρήσεων που θέτουν οι επιχειρηματίες της Κρήτης, παρά τις αισιόδοξες εκτιμήσεις πως στην επόμενη διετία θα επιστρέψουμε στα προ πανδημίας επίπεδα.

Όπως τονίζει ο καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο ΕΛΜΕΠΑ, Χρήστος Φλώρος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4, οι περισσότεροι επιχειρηματίες στρέφονται στην ψηφιοποίηση, ενώ επιμένουν στην προστασία των θέσεων εργασίας και ζητούν επιπλέον στοχευμένα μέτρα από την πολιτεία για την ενίσχυσή τους.

Τα παραπάνω αποτελούν σημεία αναφοράς στο αυριανό Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Περιφέρεια του νησιού και θα διεξαχθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου, με θέμα: «Επιπτώσεις της COVID-19 στην κοινωνία της Κρήτης».

Ειδικοί επιστήμονες, ακαδημαϊκοί καθηγητές, ερευνητές, όπως και επαγγελματίες υγείας, που βίωσαν από κοντά τη σφοδρότητα της νόσου διά της διαχείρισης κρουσμάτων, θα τοποθετηθούν αναφορικά με τις αλλαγές που βιώσαμε στους τομείς της υγείας, της οικονομίας και της κοινωνίας.

Ακολουθεί η συνέντευξη του κ. Φλώρου στον ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 και τη δημοσιογράφο, Αγγέλα Δουλγεράκη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News