Κεγκέρογλου για Φώφη Γεννηματά: Να «παγώσουν» οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου (βίντεο)

Κρήτη
Κεγκέρογλου για Φώφη Γεννηματά: Να «παγώσουν» οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου (βίντεο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα νέα δεδομένα που προέκυψαν και τη μεγάλη μάχη της Φώφης Γεννηματά, αναφέρθηκε ο ο γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου

Να «παγώσουν» οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου μετά την περιπέτεια υγείας της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, Φώφης Γεννηματά ζήτησε ο γραμματέας της Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηρακλείου, ο Βασίλης Κεγκέρογλου.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο Open «Εκ των πραγμάτων πρέπει να παγώσουν οι διαδικασίες για εκλογή προέδρου», σημειώνοντας «πως τα αρμόδια όργανα θα αποφασίσουν στην ώρα τους. (…) Δεν είμαι σε θέση να σας πω. Πρέπει να παγώσει η διαδικασία».

Τόνισε επίσης ότι «αυτό που νιώθουμε όλοι είναι ότι όλος ο κόσμος είναι κοντά στη Φώφη που δίνει αυτή τη μάχη και είμαστε σίγουροι ότι θα κερδίσει αυτή τη μάχη. Είμαστε μαζί της».

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά που δίνει μεγάλη μάχη για την υγεία της,  εισήχθη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, λόγω επιδείνωσης της βασικής νόσου από την οποία πάσχει. Η κ. Γεννηματά ανακοίνωσε πώς αποσύρει από την υποψηφιότητα για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News