Κρήτη

Η «MEGA PLAST» στις 17 πιο δυναμικές εταιρίες στην Ελλάδα

Η εταιρία «MEGA PLAST» αποτελεί μία από τις δέκα επτά εταιρίες, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της

Η εταιρία «MEGA PLAST Βιομηχανική-Εξαγωγική Α.Ε» αναδείχθηκε στις δέκα επτά πιο δυναμικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο των Βραβείων Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards”, που διοργανώθηκαν για πέμπτη συνεχή χρονιά από την Eurobank και την Grant Thornton.

Η εταιρία «MEGA PLAST» αποτελεί μία από τις δέκα επτά εταιρίες, οι οποίες έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις της.

Η διάκριση αυτή επισφραγίζει τη σταθερά ανοδική πορεία της «MEGA PLAST». Η Τελετή Βράβευσης “Growth Awards”, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου και μεταδόθηκε διαδικτυακά, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021.

Τα “Growth Awards” αποτελούν μία πρωτοβουλία με στόχο την ανάδειξη και επιβράβευση των ελληνικών επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την σταθερά ανοδική τους πορεία τα τελευταία έτη, τις βέλτιστες πρακτικές, την προσαρμοστικότητα, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός ανθεκτικού και ευέλικτου επιχειρηματικού τοπίου στην Ελλάδα, κρίσιμης σημασίας για το νέο ανοδικό κύκλο της οικονομίας. Η διαδικασία αξιολόγησης για την ανάδειξη των επιχειρήσεων που ξεχώρισαν για την ανάπτυξη, την αριστεία και τη δυναμική τους, πραγματοποιείται χρησιμοποιώντας ειδικές αναλύσεις βασικών χρηματοοικονομικών μεγεθών και δεικτών καθώς και συγκεκριμένων ποιοτικών χαρακτηριστικών, σε σύνολο 8.000 περίπου επιχειρήσεων.

Στην 20μελή Επιτροπή Βραβεύσεων, προεδρεύουν από κοινού ο κ. Γεώργιος Ζανιάς, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank ΑΕ και ο κ. Βασίλης Καζάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton ενώ ως μέλη της συμμετέχουν εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού και ακαδημαϊκού κόσμου της χώρας:

1. Δρ. Ανδρέας Α. Ανδρεάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Sani/Ikos & Επίτιμος Πρόεδρος ΣΕΤΕ

2. Ευτύχιος Βασιλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της AUTOHELLAS S.A. / HERTZ, Πρόεδρος της Aegean Airlines & της Olympic Air

3. Κωνσταντίνος Βασιλείου, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Επικεφαλής Group Corporate & Investment Banking της Τράπεζας Eurobank ΑΕ

4. Ευθύμιος Βιδάλης, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΕΒ

5. Γιώργος Δουκίδης, Καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ) 6. Σπύρος Θεοδωρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Chipita 7. Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος της Grant Thornton

8. Νέλλη Κάτσου, Αντιπρόεδρος & Co-Founder VNK CAPITAL

9. Αχιλλέας Β. Κωνσταντακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της ΤΕΜΕΣ Α.Ε.

10. Λάρα Μπαράζι - Γερουλάνου, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνουσα Σύμβουλος Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς Α.Ε.

11. Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΟΜΙΛΟΥ ΤΙΤΑΝ

12. Γιώργος Προβόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. της Eurobank Bulgaria ΑD

13. Γιάννης Α. Ρέτσος, Πρόεδρος ΔΣ του ΣΕΤΕ 14. Ασημίνα Τζίκα, Διευθύνουσα Σύμβουλος της ELVIAL A.E.

15. Μελίνα Τραυλού, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Neptune Group of Companies 16. Μιχάλης Τσαμάζ, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΤΕ

17. Θεόδωρος Φέσσας, Πρόεδρος Δ.Σ. Quest Συμμετοχών & BriQ Properties 18. Βασίλης Φουρλής, Πρόεδρος Ομίλου Fourli

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια