Πλειστηριασμοί - Μελάκη: Χωρίς νοικοκύρεμα το δάνειο κανενός δεν κλείνει

Κρήτη
Πλειστηριασμοί - Μελάκη: Χωρίς νοικοκύρεμα το δάνειο κανενός δεν κλείνει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στην σκληρή αλήθεια των πλειστηριασμών» αναφέρθηκε η η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης

Στους πλειστηριασμούς που απασχολούν πολλά νοικοκυριά στην Κρήτη αναφέρθηκε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό 98.4 η πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Κρήτης Ιωάννα Μελάκη.Όπως ανέφερε η κ.Μελάκη: «Είναι η αλήθεια, δεν μπορούμε να χαϊδεύουμε αυτιά. Χωρίς νοικοκύρεμα το δάνειο κανενός δεν κλείνει. Επιλέγεις έτσι είτε να το μεταφέρεις τα παιδιά σου, είτε να πληρώνεις ενοίκιο για το σπίτι σου ή να το δώσεις».

«Αν δεν μπορείς να πληρώσεις τις δόσεις σου, μην μεταφέρεις το χρέος σου στα παιδιά σου, όταν ο ίδιος δεν είσαι εντάξει με τις υποχρεώσεις σου» συμπληρώνει η πρόεδρος της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης.

Η κ. Μελάκη προσθέτει πως όλοι όσοι εντάχθηκαν στο νόμο Κατσέλη και είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους, όπως και τα βιώσιμα δάνεια, έχουν τη δυνατότητα να κρατήσουν το ακίνητό τους ή την περιουσία τους γενικότερα, καθώς για τους υπόλοιπους το μέλλον είναι ζοφερό. 

Yπενθυμίζεται ότι η ΑΑΔΕ μετά από πολλούς μήνες ενεργοποιεί και πάλι τους πλειστηριασμούς ακινήτων με πιέσεις προς τους οφειλέτες, για να ρυθμίσουν τα χρέη τους προς το Δημόσιο. Στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ αναρτήθηκαν ήδη, οι πρώτοι πλειστηριασμοί.

Aκολουθεί η συνέντευξη:

φωτογραφία pexels

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News