Κρήτη

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Επιτήδειοι χρησιμοποιούν το πρόσχημα ενίσχυσης των σεισμόπληκτων

«Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους», αναφέρει ο δήμος Μινώα σε ανακοίνωσή του, με αφορμή

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του, ότι επιτήδειοι με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων, προσπαθούν να πείσουν πολίτες που θέλουν να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους της Κρήτης, να καταβάλουν χρήματα σε δικούς τους λογαριασμούς.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του Δήμου:

«Από το Δήμο Μινώα Πεδιάδας γίνεται γνωστό πως επιτήδειοι-κακόβουλοι, με το πρόσχημα οικονομικής ενίσχυσης του Δήμου και των σεισμόπληκτων της περιοχής μας, προσπαθούν να πείσουν πολίτες  για την καταβολή χρηματικών ποσών μέσω ερανικών δωρεών οι οποίες σε κάθε περίπτωση - διευκρινίζουμε ότι - δεν αποτελούν πρωτοβουλία του Δήμου και έχουν ως σκοπό την εξαπάτηση/παραπλάνηση των πολιτών οι οποίοι επιθυμούν να δείξουν την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στην πληγείσα περιοχή μας.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που μόνο στόχο έχουν την εξαπάτησή τους.

Γνωστοποιούμε τέλος, πως όποιοι συμπολίτες μας επιθυμούν να προβούν στην κατάθεση χρημάτων υπέρ των σεισμόπληκτων του Δήμου μας μπορούν να το κάνουν μέσω

του Ειδικού Λογαριασμού του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού»

(Τράπεζα: EUROBANK Αρ. Λογαριασμού: 0026.0240.30.0201205013,

IBAN: GR2602602400000300201205013)

με την αιτιολογία /ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης».

(φωτογραφία: Intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια