Λασίθι: Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων στο πλευρό των σεισμόπληκτων

Κρήτη
Λασίθι: Η Ένωση αστυνομικών υπαλλήλων στο πλευρό των σεισμόπληκτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα

Είδη πρώτης ανάγκης μεταφέρθηκαν στους σεισμόπληκτους με πρωτοβουλία των αστυνομικών.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου, Καρτσάκης Γεώργιος, με τη βοήθεια των εθελοντών της Ομάδας Διάσωσης Κρήτης, και μελών της ένωσής μετέφεραν και παρέδωσαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρκαλοχωρίου, το πρωί του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου, όλα τα τρόφιμα και είδη ανάγκης που συγκεντρώθηκαν κατά τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα την 30 Σεπτεμβρίου 2021 στον Άγιο Νικόλαο.

Τα μέλη και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Λασιθίου, κ. Καρτσάκης, με ανακοίνωσή τους θέλησαν να ευχαριστήσουν όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά τους και βοήθησαν στην προσπάθειά τους να συλλέξουν είδη πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους.

Αναλυτικά το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

«Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη και τον ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας, δείχνοντας εμπράκτως την αλληλεγγύη του στους πληγέντες.

Η Ομάδα Διάσωσης Κρήτης, από την πρώτη στιγμή του σεισμού μέχρι και σήμερα, συνδράμει ενεργά με τα μέσα που διαθέτει καθώς και με τους πολύτιμους εθελοντές της, στην προσπάθεια βοήθειας που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στο Αρκαλοχώρι.

Το ευχαριστώ είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε σε αυτούς τους ανθρώπους και γενικά σε όλους τους εθελοντές που προσφέρουν!»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News