Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 56χρονο οδηγό

Κρήτη
Θανατηφόρο τροχαίο στο Ρέθυμνο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον 56χρονο οδηγό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα από την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε, την στιγμή που συνέβη το δυστύχημα, ο 56χρονος άνδρας προδόθηκε από την καρδιά του

 Σε παθολογικά αίτια οφείλεται ο θάνατος του άτυχου 56χρονου άνδρα, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου του, το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Οκτωβρίου, στον βόρειο οδικό άξονα  της Κρήτης και συγκεριμένα στο ύψος των Τριών Μοναστηριών στο Ρέθυμνο.

Σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα από την νεκροψία-νεκροτομή που έγινε, την στιγμή που συνέβη το δυστύχημα, ο 56χρονος άνδρας προδόθηκε από την καρδιά του. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ανακοπή στην καρδιά του οδηγού, με αποτέλεσμα ο άτυχος άνδρας να μην καταφέρει να κρατήσει τον έλεγχο του οχήματός του και να ξεφύγει της πορείας του.

Υπενθυμίζεται πως ο 56χρονος κινούνταν με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο, ξέφυγε της πορείας του και έπεσε από την γέφυρα ύψους πέντε μέτρων, κάτω ακριβώς από τον δρόμο. Ο άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από το αναποδογυρισμένο όχημά του και διεκομίσθη νεκρός στο νοσοκομείο Ρεθύμνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News