Μαμουλάκης: Συνεχίζονται οι αυτοψίες στις σειμόπληκτες περιοχές

Κρήτη
Μαμουλάκης: Συνεχίζονται οι αυτοψίες στις σειμόπληκτες περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Απαιτούνται γενναίες παρεμβάσεις από την πλευρά της Πολιτείας» δήλωσε ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου

Συνεχίζοντας τις αυτοψίες στις περιοχές που έπληξε η μανία του Εγκέλαδου, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης επισκέφτηκε την Ι.Μ. Αγκαράθου, το Αρχοντικό, τον Γαλατά, το Αρκαλοχώρι και άλλους οικισμούς.

 Ο Χάρης Μαμουλάκης, με την ιδιότητα και του πολιτικού μηχανικού εξειδικευμένου σε ζητήματα αντισεισμικής προστασίας, συνομίλησε με κατοίκους και εθελοντές, είδε από κοντά τις ζημιές που έχουν υποστεί τα κτήρια ενώ συναντήθηκε και με μέλη του συντονιστικού οργάνου.

 «Οι αυτοψίες μας στα σεισμόπληκτα χωριά και στους οικισμούς, συνεχίζονται. Πόρτα - πόρτα, σπίτι με σπίτι, βλέπουμε από κοντά το μέγεθος της καταστροφής, παραμένοντας ενεργά στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται. Με όλες μας τις δυνάμεις» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Μαμουλάκης, τονίζοντας: «Η επόμενη μέρα, βρίσκει τους σεισμοπαθείς να προσπαθούν να καλύψουν τις τεράστιες ανάγκες τους. Απαιτούνται γενναίες παρεμβάσεις από την πλευρά της Πολιτείας και είναι χρέος μας να παρακολουθούμε εκ του σύνεγγυς όλες τις εξελίξεις, πιέζοντας έτσι ώστε να μην υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.».

φωτογραφία (intime)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News