Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων

Κρήτη
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Κάλεσμα για οικονομική ενίσχυση των σεισμόπληκτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάλεσμα στον κόσμο για συγκέντρωση χρημάτων προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όπου εντοπίζονται σοβαρότατες ζημιές σε πολλές κατοικίες

«Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, αναγνωρίζοντας τη κρισιμότητα της κατάστασης και τις τεράστιες ανάγκες που έχουν προκύψει από την ισχυρή σεισμική δόνηση των 5,8 Ρίχτερ που έπληξε την Κρήτη (27/9) και ιδιαίτερα τις περιοχές του Δήμου Μινώα Πεδιάδας όπου εντοπίζονται σοβαρότατες ζημιές σε πολλές κατοικίες, απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για συγκέντρωση χρημάτων προς ανακούφιση των σεισμόπληκτων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, προχωρά στο άνοιγμα λογαριασμού τραπέζης προς ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας & Περιοχής Δήμου Μινώα Πεδιάδας, με στόχο να συγκεντρωθεί όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσό. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν οικονομικά παρακαλούνται να καταθέτουν τις δωρεές τους.

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμόπληκτοι Κρήτης». Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο: 210 36 09 825 ή να επισκέπτεστε την ιστοσελίδα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Δείτε εδώ την δημοσίευση με τον τραπεζικό λογαρισμό:

(Φωτογραφία Αρχείου IN TIME)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News