Κρήτη

Μετασεισμική δραστηριότητα και ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται ευάλωτες, σε «Ώρα Αιχμής»

Τι εκτιμούν οι επιστήμονες για την εξέλιξη της μετασεισμικής δραστηριότητας και ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται ευάλωτες με αυξημένη επικινδυνότητα - Τη Δευτέρα 21:50, στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη

Η μετασεισμική δραστηριότητα στη Κρήτη και η θωράκιση του νησιού μας από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα. Σε «Ώρα Αιχμής», ειδικοί επιστήμονες και πολίτες συζητούν για τα πρώτα αποτελέσματα από τις αυτοψίες αλλά και για τον σχέδιο που υπάρχει για κάθε περιοχή του νησιού μας.

Τι εκτιμούν οι επιστήμονες για την εξέλιξη της μετασεισμικής δραστηριότητας και ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται ευάλωτες με αυξημένη επικινδυνότητα. Γραφήματα, πίνακες, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις από τις πληγείσες περιοχές αλλά και επιστημονικές αναλύσεις για τη σεισμική θωράκιση της Κρήτης.

Τα μέτρα στήριξης στους σεισμόπληκτους και όλα τα νέα δεδομένα αλλά και οι κόκκινες γραμμές που θέτουν οι δοκιμαζόμενοι πολίτες από τους σεισμούς. Στο πλατό της εκπομπής δήμαρχοι και επιστήμονες βάζουν στο μικροσκόπιο την κατάσταση στο νησί ενώ παρουσιάζουν όλα τα νέα δεδομένα που φαίνεται να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά πολλών περιοχών.

Δευτέρα στις 21:50 «Ώρα Αιχμης» στη ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια