Ρέθυμνο: Κάλεσμα για προσφορά αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους

Κρήτη
Ρέθυμνο: Κάλεσμα για προσφορά αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Ρεθύμνης με τη αρωγή του Δήμου Ρεθύμνης απευθύνουν στους πολίτες κάλεσμα αλληλεγγύης προς στους σεισμόπληκτους

Με αφορμή τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί μας ο σύλλογος εργαζομένων του Δήμου Ρεθύμνης με τη αρωγή του  Δήμου Ρεθύμνης, καλεί όλους όσους μπορούν και επιθυμούν να εκφράσουν τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους στους σεισμόπληκτους που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες.

Για το σκοπό αυτό από τη Δευτέρα 4/10/21 έως και την Πέμπτη 7/10/21 από 08:00 έως 15:00 θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που θα προσφερθούν στους καταυλισμούς του Αρκαλοχωρίου.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι: αρτοσκευάσματα, γάλα εβαπορέ, βρεφικό γάλα, χυμούς, καφέ, ζάχαρη, κονσέρβες, χαρτικά, αντισηπτικά, σαπούνια, σαμπουάν, αφρόλουτρα, παιδικές πάνες, κουβέρτες, σεντόνια και ότι άλλο τρόφιμο μακράς διαρκείας ή είδος πρώτης ανάγκης προαιρείται ο καθένας.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι:

  1. Υπηρεσία καθαριότητας Δ. Ρεθύμνης στα Μυσσίρια
  2. Τεχνική υπηρεσία Δ. Ρεθύμνης στο κτίριο Δελφίνι
  3. Οικονομική υπηρεσία Δ. Ρεθύμνης στο Άδελε

 Η μεταφορά των προσφερθέντων αγαθών θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8/10/21 με αυτοκίνητα που θα μας παραχωρηθούν από το Δήμο Ρεθύμνης.

Ευχαριστούμε όλους σας και ευχόμαστε στους πληγέντες γρήγορη αποκατάσταση των ζημιών και επιστροφή στα σπίτια τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News