«Ώρα Αιχμής»: Η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη και η θωράκιση του νησιού - Σήμερα στις 21:50

Κρήτη
«Ώρα Αιχμής»: Η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη και η θωράκιση του νησιού - Σήμερα στις 21:50

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλατό της εκπομπής δήμαρχοι και επιστήμονες βάζουν στο μικροσκόπιο την κατάσταση στο νησί, ενώ παρουσιάζουν όλα τα νέα δεδομένα που φαίνεται να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά πολλών περιοχών - Δευτέρα στις 21:50, «Ώρα Αιχμής» στη ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη

Η μετασεισμική δραστηριότητα στην Κρήτη και η θωράκιση του νησιού μας από τα καταστροφικά φυσικά φαινόμενα, στο επίκεντρο των συζητήσεων της εκπομπής «Ώρα Αιχμής», σήμερα Δευτέρα και ώρα 21:50, στην ΚΡΗΤΗ TV και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σε «Ώρα Αιχμής» δήμαρχοι, ειδικοί επιστήμονες και πολίτες συζητούν για τα πρώτα αποτελέσματα από τις αυτοψίες, αλλά και για το σχέδιο που υπάρχει για κάθε περιοχή του νησιού μας.

Τι εκτιμούν οι επιστήμονες για την εξέλιξη της μετασεισμικής δραστηριότητας και ποιες περιοχές χαρακτηρίζονται ευάλωτες με αυξημένη επικινδυνότητα.

Γραφήματα, πίνακες, ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις από τις πληγείσες περιοχές, αλλά και επιστημονικές αναλύσεις για τη σεισμική θωράκιση της Κρήτης.

Τα μέτρα στήριξης στους σεισμόπληκτους και όλα τα νέα δεδομένα, αλλά και οι κόκκινες γραμμές που θέτουν οι δοκιμαζόμενοι πολίτες από τους σεισμούς.

Στο πλατό της εκπομπής δήμαρχοι και επιστήμονες βάζουν στο μικροσκόπιο την κατάσταση στο νησί ενώ παρουσιάζουν όλα τα νέα δεδομένα που φαίνεται να αλλάζουν τα χαρακτηριστικά πολλών περιοχών.

Δευτέρα στις 21:50, «Ώρα Αιχμής» στη ΚΡΗΤΗ TV με τον Μάνο Δασκαλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News