Digea - Τηλεόραση: Νέα ημερομηνία για τον επανασυντονισμό στους δέκτες στην Κρήτη

Κρήτη
Digea - Τηλεόραση: Νέα ημερομηνία για τον επανασυντονισμό στους δέκτες στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τηλεθεατές, καλούνται την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού

Η δεύτερη ψηφιακή μετάβαση στην Περιφερειακή Ενότητα Κρήτης, η οποία αναβλήθηκε εξ αιτίας του ισχυρού σεισμού και των επιπτώσεων στην περιοχή, με απόφαση του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, θα πραγματοποιηθεί από κοινού και από τους δύο παρόχους επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής, την ΕΡΤ και την Digea, την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021.

Οι τηλεθεατές, καλούνται την Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους (αποκωδικοποιητή ή τηλεόραση ανάλογα με το τι έχει ο καθένας), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή τη χρήση επιπλέον εξοπλισμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τον συντονισμό ολοκληρώνεται επιτυχώς το έργο της δεύτερης ψηφιακής μετάβασης σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

Πατάμε την ένδειξη μενού στο τηλεκοντρόλ, επιλέγουμε «ρυθμίσεις» ή «εγκατάσταση», στη συνέχεια «αυτόματο συντονισμό» και, τέλος, «ΟΚ».

Υπενθυμίζεται πως η 2η ψηφιακή μετάβαση στις τελικές, διεθνώς κατοχυρωμένες, συχνότητες εκπομπής των τηλεοπτικών σταθμών, πραγματοποιείται σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση 18/2020 (ΦΕΚ Β’ 1752, 7/5/2020) και το κοινό χρονοδιάγραμμα της ΕΡΤ και της Digea.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News