Κρήτη

Το φανάρι που προκαλεί κυκλοφοριακό χάος σε περιοχή του Ηρακλείου

Σημείο για γερά νεύρα χαρακτηρίζεται από τους διερχόμενους οδηγούς

Κομφούζιο δημιουργείται στο φανάρι στη συμβολή της Λεωφόρου Καζαντζίδη με την οδό Μιλτιάδη Καράτζη με τους οδηγούς να πρέπει να οπλιστούν με μεγάλη υπομονή.

Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να γίνει μία καλύτερη ρύθμιση στον φωτεινό σηματοδότη μιας και η εναλλαγή δευτερολέπτων μπλοκάρει εντελώς την κίνηση των αυτοκινήτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες όπως αποτυπώνεται και στην φωτογραφία η ουρά των αυτοκινήτων φτάνει μέχρι και την γέφυρα της Καλλιθέας με την αναμονή για να περάσεις το φανάρι σε ώρες αιχμής το πρωί και το μεσημέρι να ξεπερνά ακόμα και τα 15 με 20 λεπτά.

Διαχρονικό το πρόβλημα στην περιοχή όπως μαρτυρούν οι οδηγοί…

Ο φωτεινός σηματοδότης βρίσκεται στο δρόμο που οδηγεί στη βιομηχανική περιοχή του Ηρακλείου, ένα σημείο που τα αυτοκίνητα που διαπερνούν είναι χιλιάδες καθώς οι δουλειές πολλών βρίσκονται εκεί.  Αυτό λοιπόν συνεπάγεται με τεράστια κίνηση και με ένα κυκλοφοριακό ζήτημα που απαιτείται να λυθεί.

Ζητούμενο λοιπόν καθώς και άμεση ανάγκη για το Ηράκλειο είναι να υπάρξει ένας ουσιαστικός σχεδιασμός με σημείο αναφοράς μια κυκλοφοριακή μελέτη που θα βάζει στο μικροσκόπιο την σωστή ρύθμιση των φαναριών μιας και ο συγκεκριμένος φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή προς ΒΙΠΕ δεν είναι ο μοναδικός στη πόλη που βοηθά στην ενίσχυση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

 

 

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια