S/M ΒΑZAAR: Στηρίζoυν τους σεισμόπληκτους ανέργους προτεραιοποιώντας τη πρόσληψη τους

Κρήτη
S/M ΒΑZAAR: Στηρίζoυν τους σεισμόπληκτους ανέργους προτεραιοποιώντας τη πρόσληψη τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι μελλοντικές προσλήψεις προσωπικού για τα καταστήματα θα προτεραιοποιούν υποψηφίους που κατάγονται από τους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών-Αστερουσίων

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών για τη στήριξη των κατοίκων των σεισμόπληκτών περιοχών η εταιρία μας αντιλαμβανόμενη ότι έχει διαταραχθεί πλήρως η κοινωνικοοικονομική ζωή των πληγέντων Δήμων ανακοινώνει ότι οι μελλοντικές προσλήψεις προσωπικού για τα καταστήματα μας θα προτεραιοποιούν υποψηφίους που κατάγονται από τους Δήμους Μίνωα Πεδιάδος και Αρχανών-Αστερουσίων.

Η ΒΑΖΑΑR δέχεται δεκάδες βιογραφικά ενδιαφερομένων για εργασία, έτσι από σήμερα τίθεται ένα επιπλέον κριτήριο επιλογής , αυτό της εντοπιότητας από τις πληγείσες περιοχές. Με αυτή τη διαδικασία οι άνεργοι των δύο δήμων θα αποκτήσουν προτεραιότητα για τυχόν πρόσληψη τους με σύμβαση αορίστου χρόνου και πλήρους ωραρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη ένα φορτηγό γεμάτο τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης επιστρατεύτηκε από τις κεντρικές αποθήκες των super market BΑΖΑΑR στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου σε μια προσπάθεια να στηριχθούν οι εκατοντάδες σεισμόπληκτοι.

5 τόνοι με ξηρά τροφή (Μακαρόνια,όσπρια,ρύζι,κονσέρβες), είδη πρώτης ανάγκης (χαρτικά),νερά και παιδικούς χυμούς απεστάλησαν στη περιοχή προκειμένου να παραληφθούν από τις υπηρεσίες του Δήμου Μινώα Πεδιάδος και να διανεμηθούν στους κατοίκους.

«Είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για να στηρίξουμε από πλευράς μας τους κατοίκους αυτές τις δύσκολες ώρες. Πρόκειται για τα πρώτα βήματα. Τα super market BAZAAR δηλώνουν «παρών», όχι μόνο τώρα αλλά και στη συνέχεια γιατί αναγνωρίζουμε ότι η τοπική κοινωνία χρειάζεται στήριξη και το επόμενο διάστημα», δήλωσε ο Διευθυντής του δικτύου των s/m BAZAAR στην Κρήτη Βαγγέλης Καλαιτζάκης.

Για αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News