ΕΠΑΛ Κισσάμου: Υπεγράφη το έργο ολοκλήρωσης της προσωρινής εγκατάστασης

Κρήτη
ΕΠΑΛ Κισσάμου: Υπεγράφη το έργο ολοκλήρωσης της προσωρινής εγκατάστασης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιες εργασίες πρόκειται να γίνουν για την διαμόρφωση του σχολείου

Το έργο για τις επείγουσες εργασίες που αφορούν την ολοκλήρωση της προσωρινής εγκατάστασης του ΕΠΑΛ Κισσάμου υπέγραψε σήμερα, Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων.

Το έργο έχει προϋπολογισμό 730.000 ευρώ περίπου και έχει ως σκοπό την ολοκλήρωση της προσωρινής εγκατάστασης της σχολικής μονάδας ΕΠΑΛ Δήμου Κισσάμου και αφορά στην κατασκευή των εργαστηρίων και των συνοδών έργων για τον αυλισμό και άθληση των μαθητών.

Οι εργασίες για την κατασκευή των χώρων των εργαστηρίων και για τη διαμόρφωση του αύλειου χώρου θα γίνουν σύμφωνα µε τα σχέδια και τα τεύχη της μελέτης, τις οδηγίες της υπηρεσίας και τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης, η οποία περιλαμβάνει  τις παρακάτω εργασίες:

  • Χωματουργικές εργασίες: εκσκαφές και απομάκρυνση όλων των ακατάλληλων προϊόντων σε επιτρεπόμενους χώρους ανακύκλωσης.
  • Κατασκευή βάσεων έδρασης των εργαστηρίων.
  • Κατασκευή των εργαστηρίων από μεταλλικό σκελετό και επένδυση του με λαμαρίνα σύμφωνα με τα σχέδια της μελέτης και τα συμβατικά τεύχη.
  • Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.
  • Κατασκευή αθλητικών δαπέδων και εγκαταστάσεων.
  • Ασφαλτόστρωση του αυλείου χώρου.

Η εκτέλεση των αναφερόμενων εργασιών συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης των προκατασκευασμένων αιθουσών διδασκαλίας, η οποία έχει ήδη ολοκληρωθεί και είναι σε πλήρη λειτουργία, έχουν ουσιώδη σημασία για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News