Χερρονάσιος Σχολή: Στο Olympic Day Run Greece για το Χαμόγελο του Παιδιού

Κρήτη
Χερρονάσιος Σχολή: Στο Olympic Day Run Greece για το Χαμόγελο του Παιδιού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη

Στο "Olympic Day Run" Greece βρέθηκε ο κ. Άρης Μαρκάκης, διευθυντής του ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου Junior Academy- Χερρονάσιος Σχολή Ανδρέας Γιαννόπουλος, για τον εορτασμό της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας, Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη.

Το Olympic Day Run Greece αποτελεί το υπέρτατο Ολυμπιακό δρομιακο γεγονός της χώρας αφού, όσοι συμμετέχουν ενώνουν τα βήματα τους στο όνομα της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της αγάπης. Φέτος, όλοι όσοι συμμετέχουν ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Χαμόγελο του Παιδιού κι έτσι με κάθε εγγραφή κοινωνικής προσφοράς των Αγώνων 10, 5 ή 2 χλμ. προσφέρονται 3 ευρώ στον αδιάκοπο αγώνα του Οργανισμού να έχει κάθε παιδί όλα όσα αξίζει και δικαιούται.

Με αφορμή το γεγονός αυτό κι έχοντας μια σχέση χρόνων με τον Οργανισμό, ο κύριος Μαρκάκης έδωσε το παρών συμμετέχοντας ακόμη μια φορά. Έτσι έδειξε πως ο κάθε ένας μπορεί να βρίσκεται όπου υπάρχει ανάγκη, βοηθώντας με οποιονδήποτε τρόπο και ενισχύοντας τον εκάστοτε αγώνα, κάθε φορά. Μια μικρή πράξη κάθε τόσο αρκεί για να έρθουμε πιο κοντά στον άνθρωπο και καλύπτοντας όποια ανάγκη, μικρή ή μεγάλη. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News