Θανατηφόρα τροχαία: 3 νεκροί σε ένα 24ωρο στην Κρήτη

Κρήτη
Θανατηφόρα τροχαία: 3 νεκροί σε ένα 24ωρο στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θλίψη για τον 19χρονο Γιώργο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ηράκλειο - Δύο νεκροί και πέντε τραυματίες, ανάμεσά τους και ένα βρέφος, σε ανατριχιαστική καραμπόλα στον Γαλατά Χανίων

Δραματική ήταν η χθεσινή ημέρα για την Κρήτη, όπου 3 συνάνθρωποί μας βρήκαν τραγικό τέλος στην άσφαλτο του νησιού. Νωρίς το πρωί της Κυριακής, ένας 19χρονος φοιτητής έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην “καρδιά” της πόλης του Ηρακλείου, ενώ μετά τις 8 χθες το βράδυ έλαβε χώρα τρομακτικό τροχαίο στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων, όπου βρήκαν φρικτό θάνατο άλλοι δύο άνθρωποι.

Στο εν λόγω δυστύχημα τραυματίστηκαν 5 άτομα, εκ των οποίων ένα εξάμηνο βρέφος. Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε προχθές το βράδυ και στη Νέα Αλικαρνασσό, όπου ευτυχώς δεν είχαμε κάποιο θανάσιμο τραυματισμό.

Σε ανείπωτη οδύνη έχει βυθιστεί η οικογένεια του νεαρού φοιτητή του ΕΛΜΕΠΑ, ο οποίος βρήκε τραγικό τέλος στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, στο κέντρο του Ηρακλείου, περίπου στις 6:30 χθες το πρωί. Ο 19χρονος Γιώργος Φραγκιαδάκης έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, κοντά στην πλατεία Κορνάρου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Περίπου μία εβδομάδα μετά τον χαμό δύο ακόμη νεαρών συμπολιτών μας (18 και 21 ετών), οι οποίοι σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στο Πολύδροσο Γαζίου, το πρωί της Κυριακής η άσφαλτος του Ηρακλείου έμελλε να βαφτεί ξανά με το αίμα ενός νέου ανθρώπου.

Το δυστύχημα, κατά το οποίο έμελλε να κοπεί το νήμα της ζωής του 19χρονου, σημειώθηκε περίπου στις 6:30 το πρωί της Κυριακής. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η μηχανή, στην οποία επέβαινε ο άτυχος Γιώργος, εξετράπη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες της πορείας της, επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως, λίγα μέτρα πριν την πλατεία Κορνάρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά η μηχανή προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού κι εν συνεχεία σε προσόψεις καταστημάτων. Ο 19χρονος βρέθηκε στο οδόστρωμα και - όπως όλα δείχνουν - ο θάνατός του φέρεται να ήταν ακαριαίος. Ο νεαρός εντοπίστηκε από εργαζόμενες σε παρακείμενο φούρνο, οι οποίες σε κατάσταση σοκ ενημέρωσαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 19χρονος Γιώργος φορούσε κράνος ασφαλείας, το οποίο, δυστυχώς, δεν κατάφερε να αποτρέψει τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο θάνατος του 19χρονου Γιώργου έχει συγκλονίσει όχι μόνο τους συγγενείς, τους φίλους και τους συμφοιτητές του νεαρού, αλλά και το δικηγορικό κόσμο του Ηρακλείου. Πατέρας του αδικοχαμένου παιδιού είναι ο δικηγόρος Μανόλης Φραγκιαδάκης, ο οποίος χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης μεταξύ των συναδέλφων του και όχι μόνο.

Θανατηφόρο με δύο νεκρούς στα Χανιά

Την ίδια ώρα τροχαίο δυστύχημα με θύματα έναν άνδρα και μία γυναίκα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ της Κυριακής στον κόμβο του Γαλατά στα Χανιά.Σύμφωνα με πληροφορίες, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι τώρα συνθήκες, πέντε οχήματα συγκρούστηκαν με τραγικό απολογισμό τον θάνατο δύο εκ των επιβαινόντων. Οι  ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα έχασαν τη ζωή τους ακαριαία. 5 ακόμα άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ένα μωρό 6 μηνών. 

Εγκλωβισμός στην Αλικαρνασσό

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο ευτυχώς δεν είχε μοιραίες συνέπειες για κάποιον συνάνθρωπό μας, σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Αλικαρνασσό. Περίπου στις 10 το βράδυ, δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, στο ύψος του Praktiker, επί της οδού Καρτερού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, με αποτέλεσμα και τα δύο οχήματα να μετατραπούν σε άμορφη μάζα σιδερικών. Ευτυχώς, ωστόσο, κανείς από τους επιβαίνοντες σ' αυτά δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Εντούτοις, ο ένας εξ αυτών χρειάστηκε την επέμβαση της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητό του. Και οι δύο τραυματίες, πάντως, διακομίστηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ

Ήταν λίγο μετά τις 8 χθες το βράδυ, όταν σημειώθηκε τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα επί του ΒΟΑΚ, στον κόμβο του Γαλατά Χανίων. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε “ζωντανά” χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της “ΚΡΗΤΗ TV” η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαδογιαννάκη, υπήρξε εμπλοκή πέντε αυτοκινήτων. Συνολικά δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για έναν άνδρα και μία ηλικιωμένη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τραυματίστηκαν ακόμη πέντε άτομα, ένα εκ των οποίων είναι ένα βρέφος μόλις έξι μηνών. Ενδεικτικό της σφοδρότητας του τροχαίου είναι το γεγονός ότι τα 4 από τα εμπλεκόμενα στο τροχαίο αυτοκίνητα ανατράπηκαν.

φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News