Η «Νέα Κρήτη» συμπλήρωσε 21 χρόνια παρουσίας με 6.347 φύλλα και πολλές επιτυχίες

Κρήτη
Η «Νέα Κρήτη» συμπλήρωσε 21 χρόνια παρουσίας με 6.347 φύλλα και πολλές επιτυχίες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εφημερίδα «Νέα Κρήτη» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στις 25 Σεπτεμβρίου του 2000

Σήμερα η «Νέα Κρήτη» κλείνει 21 χρόνια παρουσίας, έχει στο ενεργητικό της 6.347 φύλλα. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, η “Νέα Κρήτη” με τις καινοτομίες της άλλαξε το εκδοτικό κατεστημένο. Για πρώτη φορά κυκλοφορούσε φύλλο τη Δευτέρα στην Κρήτη. Όλες οι υπόλοιπες παραδοσιακές εφημερίδες της εποχής ακολούθησαν. Η εφημερίδα κυκλοφόρησε με πλούσιες εκδόσεις, όποτε αυτό ήταν απαραίτητο για την κάλυψη της επικαιρότητας. Διπλά φύλλα μέσα σε μία ημέρα στις εκλογές με έκτακτα παραρτήματα για τα αποτελέσματα, που το 2000 ακόμη το ίντερνετ δεν προσέφερε καλές υπηρεσίες για την ενημέρωση των πολιτών. Πολλές φορές κυκλοφόρησε με διπλά πρωτοσέλιδα ή διαφορετικά για κάθε νομό, προκειμένου να καλύψει τις ενημερωτικές ανάγκες της εποχής!

Η εφημερίδα είχε κερδίσει το στοίχημα ακόμη από την πρώτη διαφήμιση. Η Μαρία Τζομπανάκη μιλούσε τότε για τον τύπο της και τον Τύπο όλης της Κρήτης, και πράγματι αυτό δεν άργησε να γίνει!

Η “Νέα Κρήτη” είναι το τρίτο μέσο του Ομίλου της “ΚΡΗΤΗ TV” που γεννήθηκε. Ο Όμιλος σήμερα απαρτίζεται από την “ΚΡΗΤΗ TV”, το Ράδιο 98,4, την εφημερίδα «Νέα Κρήτη» και το site neakriti.gr.

Το στοίχημα του Αντώνη Δημητρίου παραμένει ένα και κερδίζεται κάθε μέρα, να είναι η «Νέα Κρήτη» η εφημερίδα όλων των Κρητικών, να είναι το έντυπο που καταγράφει όλες τις απόψεις, όλες τις φωνές, να δίνει το βήμα στον πολίτη, να βρίσκεται πλάι του, να τον στηρίζει, να τον βοηθάει στην καθημερινότητά του, να ελέγχει την εξουσία, να την επιβραβεύει όταν χρειάζεται και να τη στηλιτεύει όταν αυτό απαιτείται.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News