ΚΡΗΤΗ TV: Θα κάνει και φέτος τη διαφορά (vid)

Κρήτη
ΚΡΗΤΗ TV: Θα κάνει και φέτος τη διαφορά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρωταγωνίστρια για μία ακόμη σεζον... η εγκυρότητα - Τα πρόσωπα και οι εκπλήξεις στο νέο πρόγραμμα της «ΚΡΗΤΗ TV»

Διανύοντας την 31η χρονιά της επιτυχημένης τηλεοπτικής του διαδρομής, το αγαπημένο κανάλι των απανταχού Κρητικών παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα παραγωγών, με την αντικειμενική ενημέρωση και την ποιοτική και πολύπλευρη ψυχαγωγία σε πρώτο πλάνο.

Η ΚΡΗΤΗ TV ανοίγει την αυλαία της νέας σεζόν, από την Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, με σύγχρονη ματιά, αέρα ανανέωσης και προσήλωση στις σταθερές αξίες που κέρδισαν την εμπιστοσύνη του κοινού και την καθιέρωσαν με ρόλο πρωταγωνιστικό στον τηλεοπτικό χάρτη της ελληνικής περιφέρειας 

Πρωταγωνίστρια στην ΚΡΗΤΗ TV για μία ακόμη σεζον... η εγκυρότητα. Μια δυνατή ομάδα δημοσιογράφων και τεχνικών, με έμπνευση και υψηλή τεχνογνωσία, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σχεδιάζει και υλοποιεί το νέο πρόγραμμα που και φέτος θα κάνει την διαφορά.

Καλό Μεσημέρι: Πρεμιέρα την Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00

Η καθημερινή ψυχαγωγική πρόταση της ΚΡΗΤΗ TV, η πιο διαχρονική και αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών της, επιστρέφει με νέο στούντιο και μία δυνατή ομάδα 12 συνεργατών.

Το «Καλό Μεσημέρι», με τον Λευτέρη Κουμαντάκη και τη Χριστιάνα Σκούρα, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021, στις 15:00.

«Τα μεσημέρια μας ανακαλύπτουμε, όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας με θετική διάθεση, αισιοδοξία και χαμόγελο», δηλώνουν χαρακτηριστικά στο neakriti.gr, η Χριστιάννα Σκούρα και ο Λευτέρης Κουμαντάκης.

https://www.youtube.com/watch?v=feVLiyo17pY?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από κάθε γωνιά της Κρήτης, προτάσεις μαγειρικής, αφιερώματα, ταξιδιωτικές προτάσεις, διατροφή, μόδα, υγεία, κοινωνικές δράσεις, κινηματογράφος, τέχνες και πολιτισμός, συνθέτουν το νέο σκηνικό της παραγωγής.

«Κρήτη Σήμερα» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο: Αυλαία την Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:00

H εκπομπή «Κρήτη Σήμερα» επιστρέφει για 15η σεζόν ανανεωμένη και έτοιμη να γεμίσει τα απογεύματα του τηλεοπτικού κοινού. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και η ομάδα του επιστρέφουν για να παρατηρήσουν και να σχολιάσουν ό, τι συμβαίνει σήμερα στην Κρήτη, στην Ελλάδα και στον κόσμο!

Συζητήσεις και αναλύσεις θα πρωταγωνιστήσουν ! Θέματα πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά, πολιτιστικά και αθλητικά θα βρεθούν στο επίκεντρο. Με νέα από τα social media και συνεντεύξεις με ανθρώπους που εμπνεύουν, η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ υπόσχεται να σας «ταξιδέψει» σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Η εκπομπή ΚΡΗΤΗ ΣΗΜΕΡΑ είναι έτοιμη να ξεχωρίσει και φέτος ταξιδεύοντας σε όλη την Κρήτη, την Ελλάδα και τον κόσμο. Η ομάδα της εκπομπής, με όρεξη και επαγγελματισμό έρχεται για να γεμίσει τα απογεύματα του τηλεοπτικού κοινού με θέματα και συνεντεύξεις. Εναλλαγές θεμάτων, καταστάσεων και συναισθημάτων.

«Ωρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη: Για 5η συνεχή χρονιά έρχεται στις 21:50 κάθε Δευτέρα

Όλα όσα μας απασχολούν με πρωταγωνιστές τους ίδιους τηλεθεατές της ΚΡΗΤΗ TV, με σημείο αναφοράς τη διαδραστικότητα. Θέματα επικαιρότητας, δημοσιογραφικές έρευνες και προσωπικές ιστορίες αποτυπώνουν την καθημερινότητα σε συνδυασμό με ότι συμβαίνει στο νησί μας και την χώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=3M4pvf6haAw?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=1&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Μια τηλεοπτική πρόταση που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών της ΚΡΗΤΗ TV με στοιχεία, ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις και καλεσμένους που φέρνουν στη πρώτη θέση όλα εκείνα που απασχολούν το τόπο μας. Την Δευτέρα το βράδυ στις 21:50 η «Ωρα Αιχμής» ξεκινά για μια ακόμα σεζόν την δική της πορεία με την επικαιρότητα στη πρώτη γραμμή.

Ενημέρωση στην ΚΡΗΤΗ TV: Καθημερινά στις 20:30 με την Κατερίνα Σαλαπάτα

Μέσα στα γεγονότα, δίπλα στον άνθρωπο, όπου υπάρχει είδηση, κάθε βράδυ στις 20:30 για 9η σεζόν, με την Κατερίνα Σαλαπάτα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News