The Business of Food: Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων

Κρήτη
The Business of Food: Δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, διοργανώνει το Σάββατο, 9 Οκτωβρίου, δωρεάν διαδραστικό σεμινάριο για την παραγωγή τροφίμων, που απευθύνεται στην Κρήτη - Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι θεματικές

Η μη κερδοσκοπική Wise Greece, που από το 2013 βοηθά τους μικρούς παραγωγούς να προωθήσουν τα προϊόντα τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδίασε ένα σεμινάριο με δωρεάν συμμετοχή για όσους και όσες ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με την παραγωγή τροφίμων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, «Αγαπάς τη μαγειρική και το να δοκιμάζεις νέες γεύσεις; Είσαι άνεργος-άνεργη; Ζεις στην Κρήτη; Σκέπτεσαι να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον τομέα των τροφίμων; Ονειρεύεσαι να ιδρύσεις τη δική σου επιχείρηση; Τότε αυτό το διαδικτυακό σεμινάριο έχει σχεδιαστεί για εσένα!

Ανακάλυψε τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας και δες τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα της παραγωγής τροφίμων. Μάθε πώς μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου σειρά προϊόντων. Εμπνεύσου από ιστορίες επιτυχημένων επαγγελματιών και γνώρισε παραγωγούς τροφίμων από όλη την Ελλάδα, που εξάγουν ήδη τα προϊόντα τους! Έμπειροι ομιλητές και εκπαιδευτές, θα σε καθοδηγήσουν στον μαγικό κόσμο της επιχειρηματικότητας και της διατροφής με τρόπο εύκολο, ευχάριστο και διαδραστικό!»

Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής του διαδικτυακού σεμιναρίου:

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 14:30 – 18:15

  • Break your Ceiling - Ενδυνάμωση
  • Ο Χάρτης της παραγωγής Τροφίμων
  • Business Model Canvas
  • Marketing Plan and Storytelling
  • Peer 2 Peer learning – Ιστορίες έμπνευσης από επιτυχημένους παραγωγούς
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News