Βενιζέλειο: Εξιτήριο σήμερα για την 36χρονη έγκυο - «Ήταν πολύ σπάνιο περιστατικό»

Κρήτη
Βενιζέλειο: Εξιτήριο σήμερα για την 36χρονη έγκυο - «Ήταν πολύ σπάνιο περιστατικό»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέλος στην σοβαρή περιπέτεια υγείας της εγκύου με covid, μετά από 27 ημέρες νοσηλείας

Eξιτήριο μετά από 27 ημέρες νοσηλείας έλαβε η 36χρονη εγκυμονούσα που νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η εγκυμονούσα έχοντας πλέον αφήσει «πίσω» της τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που βίωσε μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομέιου κ.Τερζάκη: «το εξιτήριο αναμένεται στη μία το μεσημέρι. Η 36χρονη που νοσηλευόταν στην Παθολογική κλινική είναι καλά στην υγεία της. Απ’ ότι μας είπαν οι γιατροί ήταν ένα πολύ σπάνιο σε επίπεδο χώρας, περιστατικό».

Η 36χρονη εισήχθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στις 27 Αυγούστου, ωστόσο γρήγορα η κατάστασή της επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νσοηλευτεί στη ΜΕΘ covid.

Η εγκυμονούσα αγωνίστηκε για τη ζωή της ίδιας και του μωρού που κυοφορεί. Η 36χρονη παρουσίασε βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω covid και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στη ΜΕΘ, ενώ ακολούθησε η διαδικασία της αφύπνισης στην εντατική.

Το περιστατικό είχε προκαλέσει συγκίνηση στην Κρήτη καθώς σε μεγάλο κίνδυνο βρέθηκε όχι μόνο η 36χρονη, αλλά και το μωρό που κυοφορεί. Ωστόσο μετά την εντατική παρακολούθηση από τους γιατρούς και τον αγώνα που έδωσε η ίδια η 36χρονη, κατάφερε να ξεπεράσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τώρα πλέον επιστρέφει στα αγαπημένα της πρόσωπα. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News