Χανιά: Στο σπίτι του ο 17χρονος μαθητής που τραυματίστηκε από κροτίδα

Κρήτη
Χανιά: Στο σπίτι του ο 17χρονος μαθητής που τραυματίστηκε από κροτίδα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το τραύμα στο μάτι είναι σοβαρό και ο 17χρονος θα βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση

Επέστρεψε στο σπίτι του, ο 17 χρόνος μαθητής της τρίτης τάξης Επαγγελματικού Λυκείου Χανίων που τραυματίσθηκε το πρωί στο δεξί μάτι.

Ο 17χρονος βρισκόταν στον εξωτερικό χώρο του σχολείου όταν σύμφωνα με μαρτυρίες, μια κροτίδα έσκασε στο ύψος του ματιού του με αποτέλεσμα να αρχίσει να αιμορραγεί.

Έκπληκτος ο ιδιοκτήτης επιχείρησης που βρίσκεται απέναντι από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων είδε τον 17χρονο μαθητή να μπαίνει στο κατάστημα του με αιμορραγία στο μάτι.

Λίγο νωρίτερα γινόταν για πολλοστή φορά μάρτυρας ενός φαινομένου που αργά ή γρήγορα θα είχε παρόμοια κατάληξη.

Ο μαθητής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο της πόλης όπου εξετάσθηκε από τους γιατρούς, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έλαβε θεραπευτική αγωγή για να επανέλθει αύριο Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο νοσοκομείο, προκειμένου να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς το τραύμα στο μάτι είναι σοβαρό και ο 17χρονος θα βρίσκεται υπό συνεχή ιατρική παρακολούθηση.

Φαινόμενα ανταλλαγής διαφόρων αντικειμένων και στη χειρότερη περίπτωση ανταλλαγής κροτίδων μεταξύ μαθητών καταγράφονται συχνά στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων.

Μετά τον τραυματισμό του μαθητή της Γ ΄Λυκείου η κατάληψη έληξε και οι μαθητές αποχώρησαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News