Ξεκινούν οι εγγραφές των επιτυχόντων της πρώτης φάσης στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου

Κρήτη
Ξεκινούν οι εγγραφές των επιτυχόντων της πρώτης φάσης στο Δημόσιο ΙΕΚ Ρεθύμνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 έως 20:00, θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των επιτυχόντων της πρώτης φάσης, όσων είχαν δηλαδή υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση - Αναλυτικά η διαδικασία

Η διεύθυνση του Δημόσιου ΙΕΚ Ρεθύμνου, γνωστοποίησε ότι από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 έως 20:00, θα πραγματοποιούνται οι εγγραφές των επιτυχόντων της α’ φάσης εγγραφών, όσων είχαν δηλαδή υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση.

Τα  Αποτελέσματα Επιλογής έχουν αναρτηθεί εδώ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως θα ακολουθήσει η β΄φάση των εγγραφών από τις 24 έως τις 28 Σεπτεμβρίου (επιλαχόντες) και η γ' φάση εγγραφών 29 Σεπτεμβρίου έως 1η Ολτωβρίου (όσων δεν κατέθεσαν ηλεκτρονική αίτηση).

Για τη διαδικασία εγγραφής χρειάζονται:

  • ο ΑΜΚΑ
  • ο αριθμός ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • ο τίτλος σπουδών που δηλώθηκε κατά την ηλεκτρονική τους αίτηση (Απολυτήριο Γενικού ή Επαγγελματικού Λυκείου, Πτυχίο ΕΠΑΛ ή ΤΕΕ, κ.ά.)
  • ο ατομικός Λογαριασμός Ασφάλισης σε περίπτωση που υπάρχει προϋπηρεσία στην ειδικότητα
  • οποιοδήποτε νομιμοποιητικό έγγραφο που αποδεικνύει την ένταξη στις κατηγορίες των τριτέκνων, των πολυτέκνων, των ΑμΕΑ, των μελών μονογονεϊκής οικογένειας ή των παλλινοστούντων

Τα φωτοαντίγραφα δεν χρειάζεται να είναι επικυρωμένα. Οι υποψήφιοι υποχρεούνται να υποβάλουν τα δικαιολογητικά τους αυτοπροσώπως.

Στην περίπτωση κατά την οποία, εγγεγραμμένος μέσω της διαδικασίας του παράλληλου μηχανογραφικού επιλέχθηκε μέσω της τρέχουσας διαδικασίας και επιθυμεί την φοίτησή του στη νέα ειδικότητα, θα πρέπει να υποβάλλει στο Ι.Ε.Κ. που είχε αρχικά εγγραφεί, υπεύθυνη δήλωση ότι επιθυμεί τη διαγραφή του ΕΝΤΟΣ της προκαθορισμένης προθεσμίας εγγραφών Α’ φάσης, διαφορετικά θα χαθεί το δικαίωμα εγγραφής του στην Α' φάση.

Στη φάση αυτή δίνεται η δυνατότητα να δηλώσουν βελτίωση όσοι είναι επιτυχόντες σε μεταγενέστερη της 1ης προτίμησής τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μια κενή θέση σε καλύτερη προτίμηση

Η φοίτηση στα Δημόσια ΙΕΚ είναι δωρεάν και διαρκεί πέντε εξάμηνα: Τέσσερα εξάμηνα κατάρτισης και ένα εξάμηνο πρακτικής άσκησης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες και η παρουσία είναι υποχρεωτική. Για περισσότερες λεπτομέρειες, δείτε τη σχετική δημοσίευση.

 Δ.Ι.Ε.Κ. ΡΕΘΥΜΝΟΥ, http://www.iekreth.gr - Ε. Παχλά & Σ. Πέτρουλα, Περιβόλια Ρέθυμνο - Τηλ.: 28310-53969  & 53970 - Email: [email protected]

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News