Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Αναλυτικά οι περιοχές

Κρήτη
Διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο: Αναλυτικά οι περιοχές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ποιες περιοχές της πόλης θα σημειωθούν διακοπές ρεύματος, σήμερα, Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου

Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα θα μείνουν οι κάτοικοι διαφόρων περιοχών του νομού Ηρακλείου, ώστε να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. 

Παρασκευή 17/09/2021

05:30-07:30: Στη λ. 62 Μαρτύρων, από την οδό Βοιωτίας μέχρι την οδό Π. Κανελοπούλου μετά παρόδων. Στις περιοχές των επιχειρήσεων πρώην Sprinder, SEAT, PEUGEOT, Κολομβάκη, Βαμβουκάκη και “Γρηγόρη”. Επίσης στη Βαγιά και στις περιοχές του ραδ. σταθμού ΕΡΑ-4, του s. m. “Σκλαβενίτη” και του ξενοδοχείου “Κοράλλι”.

08:00-11:00: Στον δήμο Βιάννου, στα χωριά Τσούτσουρας, Μαριδάκι, Δέρματος, Καστρί, Κερατόκαμπος, Χόνδρος και Περιβόλα. Στον οικισμό Καψάλοι, στην Ι.Μ. Αγ. Νικήτα και σε όλες τις επιχειρήσεις και τα αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

08:00-15:00: Στην Αγία Τριάδα, στις οδούς Μαυρογέννους, Περατζάκη, Γαβαλάδων, Κουρτίκα, Δίκτης και Σαμουήλ Χάους.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Για τον λόγο αυτό, οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ Α.Ε. πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου μας, ακόμα και αν βρίσκονται καταγής.

Ο ΔΕΔΔΗΕ είναι 100% θυγατρική εταιρεία της ΔΕΗ Α.Ε. που διαχειρίζεται το Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας. Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι πληροφορίες για τις προγραμματισμένες διακοπές αναρτώνται καθημερινά στο site του ΔΕΔΔΗΕ www.deddie.gr.

(Φωτογραφία ΙΝΤΙΜΕ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News