Κορωνοϊός: «Καμπάνα» σε καφενείο - Μπήκε πελάτης χωρίς βεβαίωση νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού

Κρήτη
Κορωνοϊός: «Καμπάνα» σε καφενείο - Μπήκε πελάτης χωρίς βεβαίωση νόσησης ή πιστοποιητικού εμβολιασμού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

2.821 έλεγχοι σε επίπεδο Κρήτης το τελευταίο 24ώρο

Μια ακόμη μέρα με συνεχείς ελέγχους στην Κρήτη αναφορικά με την τήρηση των μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συνολικά το τελευταίο 24ώρο σε επίπεδο Κρήτης, διενεργήθηκαν 2.821 έλεγχοι με τις περισσότερες βεβαιωθείσες παραβάσεις να αφορούν στη μη χρήση μάσκας αλλά και σε περιορισμό κίνησης.

Πέραν αυτών, σε καφενείο στο Ηράκλειο, διαπιστώθηκε ότι εντός του χώρου, υπήρχε πελάτης χωρίς να έχει μαζί του πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βέβαιωση νόσησης.

Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης, ενώ στον πελάτη πρόστιμο 300 ευρώ.

Περιορισμός κίνησης

Πρόστιμα για περιορισμό κίνησης, επιβλήθηκαν σε 6 πολίτες στο Ηράκλειου, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε καθεστώς mini lockdown και οι οποίοι κυκλοφορούσαν μετά τη 1 τα μεσάνυχτα.

Αναφορικά με τα πρόστιμα για μάσκες

Στο Ηράκλειο, επιβλήθηκαν πρόστιμα σε 4 επιβάτες Ι.Χ, σε 5 εργαζόμενους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος Στα Χανιά, σε 7 υπαλλήλους καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε 1 πελάτη μίνι μάρκετ.

Στο Ρέθυμνο, επιβλήθηκε πρόστιμο, σε 1 υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ενώ στο Λασίθι, επιβλήθηκε πρόστιμο σε εργαζόμενο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε πελάτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, σε πελάτη μίνι μάρκετ, σε οδηγό ταξί και σε 6 επιβάτες οχημάτων ΙΧ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News